11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν

11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν

1. Ξύλινες σκάλες 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 1 Χρησιμοποιήστε τις παλιές ξύλινες σκάλες που έχετε για πέταμα για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να τακτοποιήσετε επάνω τα παπούτσια σας.

2. Παλέτες κάτω από το κρεβάτι 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 2 Τοποθετήστε παλέτες κάτω από το στρώμα σας και στους ελεύθερους χώρους τοποθετήστε τα παπούτσια σας.

3. Παπουτσοθήκη για τα παιδιά 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 3 Τοποθετήστε μια παλέτα κάθετα στον τοίχο από το δωμάτιο των παιδιών σας και αποθηκεύστε εκεί τα παπούτσια τους.

4. Πολύχρωμο γείσο 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 4 Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με αντίκες και έπειτα να τα βάψετε στο χρώμα τις αρεσκείας σας.

5. Κουτί αποθήκευσης κρασιών 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 5 Το κουτί αυτό, είναι ο τέλειος χώρος αποθήκευσης για τα παπούτσια σας. 6. Πολυώροφη ραφιέρα 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 6 Φτιάξτε μόνοι σας μια πολυώροφη ραφιέρα και τοποθετήστε εκεί όμορφα τα παπούτσια σας.

7. Κρεμάστρες τοίχου 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 7 Τοποθετήστε αυτές τις κρεμάστρες στον τοίχο για να τακτοποιήσετε εκεί τα παπούτσια σας.

8. Οργανωτής πυραμίδα 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 8 Ακόμη ένας έξυπνος τρόπος να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας με λίγα μόνο χαρτόνια.

9. Παλιό ντουλάπι γυμναστικής 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 9 Δώστε ζωή σε ένα τέτοιο ντουλάπι αποθηκεύοντας με σειρά τα παπούτσια σας.

10. Καλάθια με ροδάκια 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 10 Αποθηκεύστε τα παπούτσια σας μέσα σε μικρά καλάθια και τοποθετήστε τα κάτω από τα έπιπλα για να εξοικονομήσετε χώρο.

11. Χώρος αποθήκευσης μπαχαρικών 11 Ιδέες για την Αποθήκευση των Παπουτσιών σας που σίγουρα θα σας αρέσουν - Εικόνα 11 Δεν είναι ιδανικό μόνο για τα μπαχαρικά της κουζίνας σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την γιγαντιαία έκδοση για να αποθηκεύσετε τα παπούτσια σας.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ