-

Ιδιαίτερες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό

Ιδιαίτερες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό
Απίστευτα
Δίαιτα

Είναι τόσο παράξενο το πώς εξελίσσονται οι  διατροφικές μας συνήθειες  με την πάροδο των ετών, αλλά τα διάσημα πρόσωπα παρακάτω σίγουρα ξεπέρασαν με τις ιδιορρυθμίες του, ότι ξέραμε μέχρι σήμερα.

Μερικές από τις προτιμήσεις τους ήταν γνωστή στην ποπ κουλτούρα, όπως το πόσο Elvis Presley αγαπούσε το φυστικοβούτυρο, αλλά άλλοι είναι απλά εντελώς παράξενοι.

Ιδιαίτερες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό

1. Elvis Presley

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 1 Wikimedia Commons

Το 1976, ο Έλβις ανακάλυωε το αγαπημένο του φαγητό σε ενα restaurant στο Colorado. Το σάντουιτς λέγονταν  “Fool’s Gold” και περιείχε φυστικοβούτυρο, μαρμελάδα, ζελέ σταφυλιών και μπέικον! Η τιμή του σε αναλογία με τη σημερινή θα ήταν $206. Του άρεσε τόσο, θα έβαζε το προσωπικό του να πετάει από το Memphis στο Denver για να του φέρουν ένα!

2. Henry Ford

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 2 Wikimedia Commons, Flickr / Anthony

Αφού άλλαξε τα δεδομένα στην τεχνολογία με τις μηχανές του, ο Ford αποφάσισε οτι ο άνθρωπος χρειάζεται τα ελάχιστα για να ζήσει, κι έτσι άρχισε να τρώει αγριόχορτα και λουλούδια από τη αυλή του και τα γύρω χωράφια…

3. Winston Churchill

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 3 Wikimedia Commons

Ξεκινούσε την ημέρα του με 2 δίσκους φαγητό. Αυγά ποσέ, τόστ, βούτυρο, μαρμελάδα, καφές, γάλα, αλαντικά στον έναν δίσκο!!! Στο δεύτερο είχε γκρέιπφρουτ με ζάχαρη, συμπυκνωμένο ζαχαρούχο χυμό πορτοκαλιού και ένα whisky με σόδα…..

4. Albert Einstein

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 4 Wikimedia Commons, Flickr / Sebastian Peleato

Αγαπούσε τα μανιτάρια και το μπρόκολο, αλλά μια φορά τον είδαν να τρώει μια ακρίδα και να πίνει ένα χυμό απο σέλερυ.

5. Pablo Picasso

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 5 Wikimedia Commons, Flickr / Rudi Riet

Μεταλλικό νερό, βρώμη, ρύζι και σταφύλια, έτρωγε ο καλλιτέχνης όταν άρχισε να γερνάει.

6. Judy Garland

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 6 Wikimedia Commons, Flickr / Jessica Spengler

Σαν παιδί ηθοποιός στα MGM Studios, η Garland ήταν υποχρεωμένη να τρώει ένα μόνο φαγητό!!!! Μια σούπα με κοτόπουλο και μπάλες ζύμης…

7. Vladimir Nabokov

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 7 Wikimedia Commons, Flickr / Max Froumentin

The Russian novelist famous for penning Lolita admitted to chowing down on butterflies and claiming they tasted like “almonds and perhaps a green cheese combination.”

8. George Washington

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 8 Wikimedia Commons, Flickr / gordonramsaysubmissions

Αγαπούσε τόσο πολύ τα καρύδια που στο τέλος κατέστρεψε τα δόντια του και φόρεσε μασέλες!! Άλλο ένα κόλλημα του ήταν το παγωτό και καταλαβαίνετε οτι το 1790, δεν ήταν κάτι που έβρισκες εύκολα. Αυτό βέβαια δεν σταμάτησε τον πρόεδρο Washington, που ξόδευε εως και $200 για την λιχουδια αυτή.

9. Louis Armstrong

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 9 Wikimedia Commons

Ο Armstrong είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, μέσα στην φτώχια. Το φαγητό που έτρωγαν, συχνά ήταν μουχλιασμένο, κι έτσι η μητέρα τους τους έφτιαχνε ένα ρόφημα που είχε καθαρτική δράση. Το περίεργο είναι οτι συνέχισε να το πίνει ως ενήλικας και μάλιστα το προσέφερε και στους φίλους του.

10. Lord Byron

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 10 Wikimedia Commons

Όταν σπούδαζε στο Cambridge University, ο ποιητής άρχισε να ανησυχεί για το βάρος του, κι έτσι ξεκίνησε μια επικίνδυνη δίαιτα. Νερό, μπισκότα, σταφύλια και μηλόξυδο!! Έβαζε ξύδι σε ότι έτρωγε και πράγματι έχασε βάρος!! Δυστυχώς αυτό έπεισε κι άλλους να τον ακολουθήσουν.

11. Salvador Dalí

Ιδιέταιρες προτιμήσεις των διασήμων στο φαγητό - Εικόνα 11 Flickr / Hung Thai

Ο Dalí και η σύζυγος του,  Gala ήταν γνωστοί για τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις στο σπίτι τους και σε μια από αυτές παρουσίασαν ένα βιβλίο μαγειρικής που περιελάμβανε συνταγές με….κουκουνάρια αλλά και βατράχια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ