-

Ιωάννα Τούνη: Προβλήματα στο ταξίδι της για Μεξικό – «Απογοητευμένη με την ταλαιπωρία»

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως δεν έχει τις καλύτερες γιορτινές εμπειρίες φέτος, καθώς πρόσφατα αντιμετώπισε μια σειρά ατυχημάτων σχετικά με τα ταξιδιωτικά της σχέδια. Περίπου μια εβδομάδα πριν, έχασε την πτήση της για το Μαρόκο, κάτι που οφειλόταν στο γεγονός ότι ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ήταν άρρωστος και δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Η γνωστή influencer και ο παρουσιαστής, όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Αποφάσισαν να κλείσουν ένα δεύτερο ταξίδι, αυτή τη φορά για το Μεξικό, ώστε να περάσουν εκεί την Πρωτοχρονιά μαζί με τον γιο τους, Πάρη.

Ωστόσο, οι αντιξοότητες συνεχίστηκαν. Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, βρέθηκαν χθες στη Λισαβόνα για να αλλάξουν πτήση προς το Μεξικό, αλλά, δυστυχώς, έχασαν και αυτή την πτήση, για δεύτερη φορά.

«Ξανά στο αεροδρόμιο της Λισαβόνας που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Χθες έπρεπε να είμαι στο Κανκούν. Χάσαμε τη πτήση μας από Λισαβόνα για Μεξικό και δεν φταίγαμε εμείς αλλά οι αεροπορικές. Δεν αντέχω άλλη ταλαιπωρία. Ελπίζω εμείς και οι αποσκευές μας να καταφέρουμε να φτάσουμε σήμερα στον τελικό μας προορισμό», τόνισε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα Instagram Stories της.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ