-

Ιωάννα Τούνη: «Θες να εκνευριστώ πάλι; – Δεν υπάρχει λόγος»

gossip

Στο Kick-Off Party αναφορικά με το φετινό Madwalk βρέθηκε και η Ιωάννα Τούνη, η οποία πραγματοποίησε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που βρέθηκαν εκεί, έχοντας προς το τέλος μια στιγμή αμηχανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ρεπόρτερ τη ρώτησε για το δημόσιο ξέσπασμά της με τον άνθρωπο που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου της, με την ινσταγραμμερ να αντιδρά, λέγοντας: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι;».

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στεναχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος».

Ακόμη, η ίδια απάντησε αρνητικά, στο ενδεχόμενο για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

Για το νέο ξεκίνημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου δίπλα στην Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, απάντησε: «Την παρακολούθησα την πρεμιέρα αγκαλιά με το μωρό, όσο μπορούσα γιατί είχαμε κάποια pause on – off. Πολύ ωραίο team, πολύ μου άρεσε όλο το project. Εύχομαι καλή επιτυχία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ