-

Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες

Disney

Κάπως αμφιλεγόμενο χαρακτηρίζεται το έργο του καλλιτέχνη Andrew Tarusov, ο οποίος μεταμόρφωσε μερικές από τις πιο διάσημες πριγκίπισσες της Disney σε ελαφρώς αισθησιακές pin-up φιγούρες.

Ο Ρώσος καλλιτέχνης, που ζει κι εργάζεται στο Λος Άντζελες, χρησιμοποίησε δέκα πολύ γνωστές πρωταγωνίστριες της Disney, τις οποίες έκανε να μην απευθύνονται πια σε… όλη την οικογένεια αλλά μόνο σε ενήλικο κοινό.

Από τη γυμνή Άριελ μέχρι τη Χιονάτη στο κρεβάτι με έναν από τους νάνους, ο Tarusov έδωσε μια σεξουαλική πινελιά στις αγαπημένες ηρωίδες των παιδιών.

Οι πριγκίπισσες της Disney είναι αγαπημένο υλικό για πολλούς καλλιτέχνες και τα τελευταία χρόνια αρκετοί καλλιτέχνες τους έδωσαν ρόλους πολύ διαφορετικούς από αυτούς που ξέρουν τα παιδιά.

Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα1 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα2 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα3 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα4 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα5 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα6 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα7 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα8 Πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν απευθύνονταν μόνο σε ενήλικες - Εικόνα9
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ