-

Ήβη Αδάμου: Η αλήθεια για την καταγωγή της – Δεν το έκρυψα ποτέ, δεν είναι κάτι κακό

30

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή “Τετ α Τετ”, η Ήβη Αδάμου μίλησε ανοιχτά για τη βουλγάρικη καταγωγή της. Όπως τόνισε, δεν έκρυψε ποτέ τις ρίζες της, αντιμετωπίζοντας την καταγωγή της ως κάτι που δεν είναι κακό.

Η Ήβη Αδάμου, που πρόσφατα έγινε μητέρα, μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη. Περιέγραψε τον Μιχάλη ως έναν εξαιρετικό πατέρα και αναφέρθηκε στην ενεργή συμμετοχή της στη ζωή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επισήμανε επίσης τη στενή σχέση που έχει με την πεθερά της και την υποστήριξη που της προσέφερε.

Ο Μιχάλης Κουινέλης, από την πλευρά του, μίλησε για την εμπειρία του ως πατέρας και τονίζοντας την αλλαγή που επέφερε η γέννηση του παιδιού στη ζωή τους. Εξέφρασε την περηφάνια του για την Ήβη, η οποία αναδείχθηκε ακόμη πιο δυνατή μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Ο Μιχάλης Κουινέλης, επίσης, μίλησε για την καριέρα του ως καλλιτέχνης, τονίζοντας ότι δεν έχει ποτέ αντιμετωπίσει την τέχνη με καταγγελτικό τρόπο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν μετανιώνει για τη συμμετοχή του στο Voice, την οποία περιγράφει ως μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ήβη Αδάμου γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 1993, στην Αγία Νάπα. Ο πατέρας της είναι Κύπριος, ενώ η μητέρα της κατάγεται από τη Βουλγαρία. Έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ