-

«Και να καβάλησα το καλάμι, μαγκιά μου που το έκανα στην ηλικία που το έκανα»

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του αλλά και στα προσωπικά του.

«Το να εκπροσωπώ την πατρίδα μου από τα 11 μου είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου. Ύψιστη τιμή! Ήταν επιλογή μου ο αθλητισμός. Είναι ο έpωτάς μου» δήλωσε ο Ολυμπιονίκης.

Αναφερόμενος στον προπονητή του είπε: «Ο προπονητής μου είναι ο Σωκράτης μου, ο μέντοράς μου, τα πάντα μου. Σαν πιτσιρίκι ήμουν ακόμα πιο απόλυτος στις απόψεις μου. Προσπαθούσαν από την ομοσπονδία, σ’ ένα παιδάκι 15 – 16 ετών να επιβληθούν και να μου φέρουν άλλον προπονητή. Μου κήρυξαν πόλεμο. “Υπάρχετε επειδή υπάρχουμε εμείς”, τους είπα. Για μένα πιο σημαντικό είναι να ξέρω ότι έδωσα τα πάντα, παρά η νίκη. Από τις πτώσεις σου πας στις πτήσεις σου. Πειραματίζομαι με κάτι που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δεν ζω με την αγωνία να υπάρχω μέσα απ’ αυτό. Και να καβάλησα το καλάμι, μαγκιά μου που το έκανα στην ηλικία που το έκανα. Άλλοι που δεν έχουν καλάμι δημιουργούν καλάμι».

Τέλος ανέφερε πως: «Θα ήταν αγνωμοσύνη να έλεγα ότι δεν είμαι ευτυχισμένος. Είναι αλαζονεία να πεις ότι κάτι σου λείπει όταν έχεις το περιβάλλον να φτιάξεις αυτό που θέλεις να κάνεις. Δεν νιώθω διαφορετικός από σένα ή τους άλλους. Πολύ φυσιολογικός αισθάνομαι! Ονειρευτείτε όσο πιο πολύ μπορείτε, αλλά άλλο τόσο αγωνιστείτε για το όνειρό σας», είπε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ