-

Καλλιτέχνης απεικονίζει 6 από τα πιο παράξενα πράγματα που έχει δει ποτέ μέσα από ένα παράθυρο

Καλλιτέχνης απεικονίζει 6 από τα πιο παράξενα πράγματα που έχει δει ποτέ μέσα από ένα παράθυρο
Art

Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας, βλέπουμε μια ανοικτή χαραμάδα και είναι στην ανθρώπινη φύση να ρίξουμε μια ματιά!

Αυτό έκανε κι ο κάτωθι καλλιτέχνης που για τα προς το ζην καθαρίζει παράθυρα και μας παραθέτει τις 6 πιο περίεργες περιπτώσεις που του έχουν τύχει…

“Το καλύτερο πράγμα που έχω δει ποτέ μέσα από ένα παράθυρο ήταν όταν είδα μια κυρία να ζυγίζει το στήθος της σε μια ζυγαριά κουζίνας. Δεν είμαι σίγουρος για ποια συνταγή επρόκειτο !”

“Ο γείτονάς μου είναι κομματάκι εκκεντρικός. Πάντα ήξερα ότι είχε κουκουβάγιες, αλλά δεν περίμενα ότι ζούσαν στο σπίτι μαζί του μέχρι που τον είδα μια μέρα να τρώει πρωινό με μια μεγάλη κουκουβάγια σκαρφαλωμένη στο κεφάλι του. Το καλύτερο μέρος ήταν ότι φαινόταν αρκετά ψύχραιμος από την όλη φάση.”

 “Ήμουν κάποτε περίπατο με το σκύλο μου όταν έτυχε να πέσει το μάτι μου στο μπροστινό δωμάτιο κάποιου. Είδα μια γυναίκα που φορούσε μαύρη δερμάτινη στολή κι έβγαζε κι αυτή το «σκύλο» της βόλτα- έναν άντρα ντυμένο σα σκύλο δηλαδη και μάλιστα με λουρί!”

 “Εργάζομαι ως καθαριστής παράθυρων, έτσι βλέπω συχνά στα σπίτια των ανθρώπων, ενώ δουλεύω – είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει ποτέ ήταν μια ηλικιωμένη κυρία να τρώει δείπνο σε ένα τραπέζι και να περιβάλλεται από τις γάτες της, οι οποίες έτρωγαν επίσης δείπνο.”

 “Η γειτόνισσά μου έχει εμμονή με τον Justin Bieber. Είναι πραγματικά λίγο περίεργο. Εκτός από τις αφίσες σε όλο τον τοίχο, την έχω δει να κάθεται στον καναπέ της, με μια φιγούρα του σε πραγματικό μέγεθος αγκαλιά. Ήταν ανατριχιαστικό !”

“’Ακούγα την εξώπορτά μου να ανοιγοκλείνει από το υπνοδωμάτιό μου, περισσότερο τα πρωινά, όταν έρχεται ο ταχυδρόμος. Το περίργο ήταν, ότι μερικές φορές ενώ άκουγα την πόρτα να ανοίγει δεν έβρισκα κάποιο γράμμα. Έτσι, ένα πρωί που ξύπνησα νωρίτερα από το συνηθισμένο όταν άκουσα την πόρτα είδα τον ταχυδρόμο να χρησιμοποιεί τον κήπο μου ως προσωπική στάση για τουαλέτα. Του χτύπησα το παράθυρο και του έκανα νόημα και από τότε ακούω την πόρτα μόνο όταν έχω γράμμα!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ