-

Καλλιτέχνης δημιουργεί 12 παπούτσια αφιερωμένα στις πρώην του

Καλλιτέχνης δημιουργεί 12 παπούτσια αφιερωμένα στις πρώην του...
Art
Design

Καλλιτέχνης δημιουργεί 12 παπούτσια αφιερωμένα στις πρώην του

Ο καλλιτέχνης Sebastian Errazuriz δημιούργησε μία σειρά από μοναδικά σχεδιασμένα παπούτσια που σχετίζονται όλα, ένα προς ένα, με προηγούμενες σχέσεις του.

Η σειρά λέγετει “12 Shoes For 12 Lovers” (12 Παπούτσια για 12 Αγαπημένες) και περιλαμβάνει παπούτσια σχεδιάσμένα με τρόπο που αντικατοπτρίζουν κάθε μία από τις 12 πρώην συντρόφους του.

Κάθε ένα από τα ψηλοτάκουνα παπούτσια συνοδεύεται από έναν μικρό σχολιασμό ή ανέκδοτο γαι το κορίτσι του παρελθόντος στο οποίο είναι αφιερωμένο.

Μερικές από τις περιγραφές είναι όμορφες και κολακευτικές, ενώ άλλες δεν θα το λέγαμε και τόσο…

Σε συνέντευξή του, ο καλλιτέχνης δήλωσε ότι υπήρχαν ελάχιστα έως καθόλου προβλήματα με τις περισσότερες από τις πρώην του, που παρουσιάζονται στη δουλειά του. Είπες, όμως, επίσης ότι ήταν λίγο προβληματισμένος για τις αντιδράσεις των άλλων…

“Υπάρχει ένας σύζυγος και ένας φίλος που θα ενοχλούνταν, οι ιστορίες μου, όμως, δεν περιέχουν αληθινά ονόματα και οι φωτογραφίες δεν περιλαμβάνουν πρόσωπα”, δήλωσε.

Ο Errazuriz συνεργάστηκε με μία διάσημη εταιρεία παπουτσιών (Melissa), γνωστή για τις συνεργασίες της με αναγνωρισμένους σχεδιαστές όπως η Vivienne Westwood και ο Karl Lagerfeld.

Δείτε τις εικόνες του Project 12 Shoes For 12 Lovers, με τους τίτλους που τους έδωσε ο καλλιτέχνης:

“Jetsetter” Jessica

“Honey” Natasha

“Cry Baby” Alexandra

“Gold Digger” Alison

“Ice Queen” Sophie

“GI Jane” Barbara

“Heart Breaker” Laura

“Hoτ B!tch” Caroline

“The Vιrgin” Anna

“The Boss” Rachel

“The Ghost” Valentina

“The Rock” Alice

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ