-

Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς

Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς
Cosplay
Απόκριες

Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα, σύρθηκαν για άλλη μια χρονιά στους δρόμους της Αθήνας και έσπειραν τον τρόμο -αλλά και το γέλιο- το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για το «Zombie Walk Athens», τον ετήσιο περίπατο των Αθηναίων ζόμπι που ξεκίνησε από το Σύνταγμα περίπου στις 6 το απόγευμα, συνέχισε στην Ερμού, το Θησείο και κατέληξε στο Χυτήριο Theatre & ART Cafe για το καθιερωμένο zombie thriller πάρτι.

Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς

Η φετινή συνάντηση ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία ’80, τη σειρά Stranger Things και τις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή (The Goonies, E.T. The Extra-Terrestrial, Close Encounters, Star Wars – The Empire Strikes Back, Aliens, Nightmare on Elm Street, Poltergeist, The Evil Dead, The Thing κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ζombie Walk» ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται και μακιγιάρεται σαν ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς. Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη φετινή εκδήλωση.

Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα1 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα2 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα3 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα4 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα5 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα6 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα7 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα8 SOOC

Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα9 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα10 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα11 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα12 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα13 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα14 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα15 SOOC Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς - Εικόνα16 SOOC
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ