-

Κατέρρευσε στο δικαστήριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη απ’ το θύμα του»

Επικαιρότητα

Δικαιωμένη ένιωσε η καταγγέλλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την τραγική υπόθεση revenge porn που υπέστη απ’ τον πρώην σύντροφό της. Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» επιβλήθηκε 5ετής κάθειρξη.

Ο πρώην παρουσιαστής κρίθηκε ένοχος για κακούργημα με πενταετή κάθειρξη με ανασταλτικό χαρακτήρα και περιοριστικούς όρους. Η συνήγορος της παθούσας, Αντιγόνη Πριλή, δήλωσε πως η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα δικαίωσης κατά το άκουσμα της ποινής.

«Έκλαιγε από το πρωί γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο, το τελευταίο δάκρυ της ήταν χαράς και ικανοποίησης.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δικαιωθήκαμε. Αποδείχτηκε ο σκοπός βλάβης, ο όποιος είναι βασικός θεμελιωτικός για τη κακουργηματική μορφή της πράξης, που είχαμε θέσει εξαρχής με την πρώτη μας μήνυση και νιώθουμε δικαιωμένοι από την ορθή απονομή της δικαιοσύνης», σημείωσε.

«Ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη»

Το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιώτοπουλος δε ζήτησε συγγνώμη στην καταγγέλλουσα, έπαιξε τον ρόλο του στην απόφαση του δικαστηρίου, υποστήριξε η δικηγόρος.

«Για μια ακόμη φορά σήμερα δε της ζήτησε ποτέ συγγνώμη προσωπικά, κάτι που δέχτηκε και το δικαστήριο και συνεκτιμήθηκε», υπογράμμισε η κα Πριλη και πρόσθεσε πως «Είχαμε δει την κοινωνική του αποδοκιμασία, με τις επιχειρήσεις του, με τη δημοσιογραφική του πορεία και αυτό που περίμενε η καταγγέλλουσα ήταν η δικαίωση να έρθει και από τον χώρο της δικαιοσύνης όπως κι έγινε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ