-

Κάτια Δανδουλάκη: «Μένω στο νοίκι, δεν έχω περιουσία. Πρέπει να δουλεύω για το σπίτι μου, δεν ζω σε παλάτια»

gossip

Την οικονομική δυσπραγία και την έλλειψη περιουσίας που προκάλεσε η επιχειρηματική της ενασχόληση με το θέατρο αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη μπορεί να είναι μια από τις κορυφαίες ηθοποιούς, που είδε η χώρα όλες αυτές τις δεκαετίες, που είναι ενεργή, ωστόσο δεν φρόντισε παρά τη συμμετοχή σε σπουδαίες παραγωγές, να την εξαργυρώσει αντίστοιχα.

Η ίδια είχε μιλήσει για την πορεία της στην υποκριτική στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο αν αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας με το θέατρο.

Ακόμη, θυμήθηκε και την ατάκα που της είχε πει ο Μάριος Πλωρίτης, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1996 μέχρι το 2006, οπότε και εκείνος έφυγε από τη ζωή.

«Τα έχω τακτοποιήσει. Αν τυχόν δεν δουλέψω, δεν θα έχω αυτό το τρένο ζωής γιατί δεν μένω και σε παλάτια. Δεν έχω περιουσία κι είμαι πολύ ελεύθερη πάνω σε αυτό. Πρέπει να δουλεύω για να μένω σε αυτό το σπίτι που έχω 50 χρόνια και το νοικιάζω, δεν είναι δικό μου. Γιατί εγώ προτίμησα να δείξω όλη μου τη δραστηριότητα μου την επιχειρηματική στο θέατρο, το οποίο είναι ρώσικη ρουλέτα. Δεν χρωστώ αλλά πρέπει να δουλεύω… Δεν έχω μετανιώσει που έκανα θέατρο γιατί θα είχα τρομερή ανασφάλεια να περιμένω ποιος θα μου κάνει μια πρόταση για να δουλέψω» ανέφερε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Ο Μάριος Πλωρίτης μου είπε ξέρεις ότι θα μείνεις στη ψάθα και δεν θα έχεις μία με αυτά που κάνεις, την επιχείρηση; Θέλω να ξέρω ότι το ξέρεις. Του είπα ότι το ξέρω και μου είπε τότε θα το κάνεις» είπε τέλος, η Κάτια Δανδουλάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ