-

Κάτια Νικολαΐδου: Πώς είχε ανακαλύψει τυχαία ότι πάσχει από καρκίνο

gossip
Είδηση
Επικαιρότητα

Η ηθοποιός σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε στα 58 της χρόνια, μετά από μία δύσκολη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Πριν μερικά χρόνια, η γνωστή ηθοποιός είχε περιγράψει σε συνέντευξή της στο Celebrity Life Game, πως τυχαία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Εκείνο το διάστημα η ηθοποιός είχε ξεπεράσει γενναία το πρόβλημα της υγείας της, χθες όμως έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη σε συγγενείς, συναδέλφους και φίλους της.

Στην ερώτηση για το πώς είχε ανακαλύψει πως έχει καρκίνο, η Κάτια Νικολαΐδου είχε απαντήσει: «Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν. Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο Θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια».

Στη συνέχεια η ηθοποιός είχε προσθέσει στη συνέντευξή της: «Σε ένα σοβαρό γεγονός και, κυρίως, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, πάντα η επόμενη μέρα είναι πολύ λαμπερή και ό,τι δεν είναι λαμπερό ή δεν αντέχει το φως πρέπει να κρυφτεί στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς έκανα κατευθύνθηκα προς το φως και άφησα πίσω το σκοτάδι».

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Κάτια Νικολαΐδου είχε τονίσει: «Από όλη αυτή την ιστορία μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα. Νιώθω τυχερή γιατί ήρθα αντιμέτωπη και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου . Μέσα από όλο αυτό κατάφερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πλέον βλέπω τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αντιμετωπίζω την ζωή μου εντελώς διαφορετικά. Όταν φτάνεις στην άκρη του γκρεμού έχεις δυο επιλογές: ή θα πέσεις ή θα κρατηθείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ