-

Κυψέλη: Το «θέατρο» της μάνας πριν συλληφθεί για τη δολοφονία της Φαίης – «Μου έρχεται να φουντάρω»

Επικαιρότητα

«Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πώς αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει, και όχι μία, αλλά τέσσερις φορές». Με αυτά τα λόγια η μητέρα της 23χονης Φαίης επιχειρούσε να ξεγελάσει τις Αρχές, να αποπροσανατολίσει τις έρευνες και να κρύψει την ενοχή της για τις φρικιαστικές ενέργειες σε βάρος της κόρης που έπεσε θύμα ακραίας κακοποίησης και τελικά βρέθηκε νεκρή και τυλιγμένη με κουβέρτα.

Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα δήλωνε τα εξής προτού κατηγορηθεί για τη δολοφονία της κόρης της:

«Έπαθα καρδιακή ανεπάρκεια. Αεροδιακομιδή από εκεί που ήμουν στη δουλειά, Αθήνα και είμαι στο Θριάσιο. Και μου έβγαλε στο νεφρό ένα μόρφωμα και πάμε για χειρουργείο. Και ας φύγω κopίτσι μου, δεν με προβληματίζει. Η μισή μου καρδιά είναι ήδη πεθαμένη. Και έτσι δεν με νοιάζει για τίποτα. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από το καλοκαίρι λόγω των δικών μου. Με μάσκες είμαι, με οξυγόνα, με πράγματα. Είναι όλες εδώ (οι κατηγορούμενες), μία η μία, μία η άλλη. Αλλά εγώ επειδή δεν θέλω, το βράδυ της διώχνω».

Όπως ισχυριζόταν η μητέρα της 23χρονης, η ψυχολογία της ήταν άσχημη.
«Ψυχολογία δεν υπάρχει, τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα. Από εκεί είναι, από εκεί ξεκίνησαν, γιατί έπαθα το πρώτο μου έμφραγμα, γιατί μου το βρήκαν πριν δύο – δυόμισι χρόνια. Λέω μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. 9 Οκτωβρίου πέθανα, 18 Ιουλίου ξαναγεννήθηκα. Ειρωνεία της τύχης δεν είναι αυτό. Πολύ μεγάλη ειρωνεία. Η ψυχολογία μου είναι χαμένη, δεν υπάρχει κopίτσι μου. Πάρε με, γιατί είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που δεν ξέρω. Έτσι μου έρχεται να φουντάρω. Ωραία, μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Κανένας» υποστήριζε προκλητικά.

«Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα, στο χώμα θα είναι πάντα. Και μετά σε ένα κασελάκι. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω, μου κάνει κακό. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πως αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει και όχι μία φορά, τέσσερις φορές. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της» ισχυριζόταν δε η μητέρα κουκουλώνοντας την ενοχή της.

Στο μεταξύ, όσο ξετυλίγεται το κουβάρι για την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης το 2021, εξετάζεται εκτός από τη μητέρα, την αδερφή και τη σπιτονοικοκυρά της και η εμπλοκή τέταρτου προσώπου στη φρικιαστική υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή 42χρονου Αλβανού στη δολοφονία. Όπως έχει προκύψει από τις έρευνες της Αστυνομίας, η σορός της 23χρονης μεταφέρθηκε με ένα μαύρο τζιπ από το σπίτι στο σημείο, όπου βρέθηκε η άτυχη γυναίκα τυλιγμένη σε μία κουβέρτα.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ο οδηγός του τζιπ να είναι ο 42χρονος, συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς και ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην περιοχή.

Τα τελευταία στοιχεία της έρευνας είναι αποκαλυπτικά για τη δράση της 57χρονης σπιτονοικοκυράς, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε κατηγορηθεί επτά φορές για κλοπές, απάτες, υπεξαιρέσεις και ληστείες από το 2012 έως το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ