-

Αν κοιμάσαι από την αριστερή πλευρά τότε βλέπεις περισσότερους εφιάλτες

Ψυχολογία

Οι άνθρωποι που τείνουν να κοιμούνται από την αριστερή πλευρά βλέπουν περισσότερους εφιάλτες από αυτούς που κοιμούνται από την δεξιά. Αν συνηθίζεις να κοιμάσαι από την αριστερή πλευρά τότε είναι πιθανότερο να έχεις περισσότερους εφιάλτες. 

Σύμφωνα με μία μελέτη του 2004 που δημοσιεύθηκε πρόσφατα οι άνθρωποι που τείνουν να κοιμούνται από την αριστερή πλευρά βλέπουν περισσότερους εφιάλτες από αυτούς που κοιμούνται από την δεξιά.  Ωστόσο πριν πιέσετε τον εαυτό σας να αλλάξετε πλευρά αναλογιστείτε πως η συγκεκριμένη μελέτη έχει εξετάσει μόνο 63 άτομα.

Τα 41 από αυτά κοιμούνται από την δεξιά πλευρά και τα υπόλοιπα 22 από την αριστερή. Περίπου το 41% από αυτού που κοιμούνται από την αριστερή πλευρά ανέφεραν ότι βλέπουν εφιάλτες και μόλις το 15% από αυτούς που κοιμούνται από την δεξιά.  Αν είστε επιρρεπείς στους εφιάλτες υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείτε να κάνετε για τους περιορίσετε. Πριν κοιμηθείτε υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι έχετε τον έλεγχο του ονείρου σας και ότι μπορείτε να καθορίσετε το εσείς το τέλος του.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ