-

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Περπατάει, οδηγεί αυτοκίνητο και πηγαίνει τον γιο του σχολείο – Η εμφάνιση στην κάμερα

gossip
Επικαιρότητα

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017 είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του.

Ο παρουσιαστής επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να “καρφωθεί” στο όχημα. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο ίδιος κατάφερε να παραμείνει στη ζωή και όλα αυτά τα χρόνια ανέβαινε τον δικό του Γολγοθά, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία.

Πρόσφατα, η σύζυγός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και του στάθηκε σαν “βράχος” μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για την κατάσταση της υγείας του: «Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό που θέλω να πω είναι να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε σε εμάς. Πολλά μηνύματα αγάπης! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, γιατί είναι ο άνδρας μου. Και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα».

Η πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη στην κάμερα

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδου στο Open, “Επί τόπου” έκαναν κάποιες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη.

Συγκεκριμένα, πλέον ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επιστρέφει σιγά – σιγά στην παλιά του καθημερινότητα. Ο ίδιος περπατάει κανονικά και οδηγεί το αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, πηγαίνει και τον γιο του στο σχολείο.

Η μεσημεριανή εκπομπή του Open πρόβαλε και ένα βίντεο από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βγαίνει από το αυτοκίνητό του και μπαίνει στο σπίτι του.

Όταν ο δημοσιογράφος του “Επί τόπου”, Μάνος Κοκοράκης, του μίλησε και του ζήτησε μια δήλωση, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης απλά χαιρέτησε και μπήκε στην κατοικία που ζει με την οικογένειά του στα νότια προάστια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 11’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ