-

Ξεκινά ο μαραθώνιος αγάπης με τατουάζ για τον Άγγελο που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και έχει κάνει 36 χειρουργεία

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει ο μαραθώνιος αγάπης με τατουάζ για τον 6χρονο Άγγελο που προβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, όταν ήταν νεογέννητος και από τότε δίνει τη δική του μάχη. Το αγόρι έχει ήδη υποβληθεί σε 36 χειρουργεία και έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από όσα ήλπιζαν ακόμη και οι επιστήμονες που τον παρακολουθούν.

Η μητέρα του Άγγελου Ρέα Πεδιαδιτάκη η οποία είναι tattoo artist από αύριο Τρίτη 10 Οκτωβρίου διοργανώνει τον δικό της Tattoo Love Marathon στο tattoo studio «Scripta Manent», που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της και πατέρα του Αγγέλου, στην οδό Αρκαδίας 2 στους Αμπελόκηπους.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο Newsbeast τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όσους θα απευθυνθούν στο studio tattoo και κάνουν ένα μικρό – συμβολικό σχέδιο θα διατεθούν για να βοηθήσουν τον μικρό Άγγελο να σταθεί στα πόδια του και να κάνει να όνειρά του πραγματικότητα.

«Στα χρήματα που έχουν ήδη μαζέψει για την αποκατάσταση του παιδιού θέλουμε να προσθέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε» μας λέει η Ρέα Πεδιαδιτάκη.

«Για το κάθε μικρό tattoo που θα κάνουν όσοι επισκεφτούν το studio μας θα δίνουν το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ. Όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν από τα μικρά – συμβολικά σχέδια θα διατεθούν για τον 6χρονο Άγγελο, την αποκατάστασή του και τα πράγματα που θα χρειαστεί.

Με τα χρήματα που θα μαζέψουμε από τα τατουάζ που θα γίνουν θα αγοραστούν κάποια πράγματα που έχει ανάγκη το παιδί και δεν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ όπως ειδικό παιδικό διάδρομο γυμναστικής αλλά και το σύστημα που θα το κρατά όρθιο.

Επίσης επειδή ο Άγγελος δεν μπορεί να ταξιδέψει για εξωτερικό στόχο μας είναι να φέρουμε στην Ελλάδα έναν φυσικοθεραπευτή που θα αναλάβει εντατικά το πρόγραμμα αποκατάστασής του» σημειώνει η Ρέα Πεδιαδιτάκη.

«Έχουμε ενδεικτικά κάποιες λέξεις και σύμβολα που ταιριάζουν στην περίσταση αλλά όπως θέλει μπορεί να κάνει και κάτι δικό του» προσθέτει.

Ο Τattoo Love Marathon που διοργανώνεται για τον 6χρονο Άγγελο θα διαρκέσει 10 ημέρες

«Ο μαραθώνιος μας ξεκινά στις 10 του μήνα και θα διαρκέσει έως τις 20. Εάν χρειαστεί όμως να τον παρατήνουμε φυσικά και θα το κάνουμε. Είμαστε ήδη πολύ συγκινημένοι γιατί πολλοί συνάδελφοι μας έχουν προσφερθεί να μας βοήθησουν και να συμμετέχουν στο εγχείρημά μας» μας εξηγεί.

Πληροφορίες για τον Άγγελο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα που διατηρεί η μητέρα του στο Instagram.

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ