-

Ξεχωριστοί διάσημοι που είναι ανθρωποι

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Λένε πως ένας άνθρωπος δείχνει την προσωπικότητα του όταν πλέον έχει φτάσει την επιτυχία.

Οι γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές μας φαίνονται ακόμα πιο συμπαθητικοί και τους εκτιμούμε όταν βλέπουμε ότι παρά την διασημότητα ή τα χρήματα τους, κάνουν και κάτι για κάποιον που έχει ανάγκη!

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ

1. Chris Evans και Chris Pratt

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 2

Οι 2 τους έβαλαν ένα στοίχημα στο πρωτάθλημα Superbowl ότι όποιος χάσει, θα επισκευθεί με το κουστούμι του ένα νοσοκομείο παίδων. Παρόλο που ο Chris Evans κέρδισε και ο Pratt επισκεύθηκε το Christopher’s Haven στη Βοστόνη, οι 2 τους πήγαν παρέα στο Seattle Children’s Hospital όπου και τα παιδάκια χάρηκαν πάρα πολύ!

2. Dwayne “The Rock” Johnson

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 3

Όταν ο Ροκ έλαβε ένα γράμμα από τον 7χρονο Tater που του έλεγε ότι θέλει να τον γνωρίσει, ο ηθοποιός κάλεσε το άρρωστο παιδάκι στο πλατό του Baywatch.

3. Ed Sheeran

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 4

Όταν στο Twitter ξεκίνησε μια εκστρατεία με το hashtag #SongForTri, ο μάνατερ του τραγουδιστή, κανόνισε ένα τηλεφώνημα με την Triona Priestley, η οποία έπασχε από κυστική ίνωση από την παιδική ηλικία. Ο Ed τραγούδησε το “Little Bird” από το τηλέφωνο στην κοπέλα καθώς εκείνη ξεψυχούσε περιτρυγιρισμένη από την οικογένειά της.

4. Tom Hiddleston και Chris Hemsworth

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 5

Όπως και οι άλλοι ηθοποιοί της Marvel, έτσι ο 0Tom Hiddleston και ο Chris Hemsworth επισκεύθηκαν το νοσοκομείο παίδων  Lady Cilento Children’s Hospital. Εκεί έκαναν παρέα σε 80 παιδάκια και μοίρασαν αισιοδοξία.

5. Mila Kunis

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 6

Ο Βετεράνος Sergeant Scott Moore πόσταρε ένα video online, ζητώντας από την Mila Kunis να τον συνοδεύσει στον χορό των στρατιωτικών (Marine Corps Ball). Η διάσημη ηθοποιός όχι απλά το είδε, αλλά το δέχτηκε με μεγάλη της χαρά.

6. Ellen DeGeneres

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 7

Η διάσημη παρουσιάστρια έλαβε ένα γράμμα από μια εργαζόμενη σε νοσοκομείο παίδων που είχε οικονομικές δυσκολίες. ‘Ετσι η Ellen της έδωσε μια επιταγή $10,000.

7. Amy Schumer

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 8

Όταν σε ένα εστιατόριο ο σερβιτόρος της αποδείχτηκε να είναι μεγάλος φαν της, έπιασαν την κουβέντα για το πόσο δύσκολα τα φέρνει βόλτα ένας φοιτητής. Φεύγοντας η Schumer άφησε στον σκληρά εργαζόμενο νέο, ένα tip $500. Αν σκεφτεί κανείς ότι ο λογαριασμός της ήταν $49δολάρια, του άφησε ένα πουρμπουαρ 1000%.

8. JJ Abrams

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 9

Ο Star Wars director, μαζί με την πρόεδρο της Lucasfilm, President Kathleen Kennedy, κέρασαν πίτσες ΟΛΟΥΣ του θαυμαστές που πήγαν εκεί για το  “Star Wars Celebration” event.

9. Bruno Mars

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 10

Ο Bruno ανακάλυψε κατά τη διάρκεια του σοου του, ότι ανάμεσα στο κοινό, βρίσκονταν η 11χρονη Zumyah Thorpe, που επέζησε από ένα φρικτό αυτοκινητιστικό, και κατά την ανάρρωση της άκουγε τα τραγούδια του, σταμάτησε το σόου στη μέση, μόνο και μόνο για να της τραγουδήσει το  “Just The Way You Are”

10. Katy Perry

10 Ξεχωριστοί Διάσημοι που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ - Εικόνα 11

Ο Tony Marrero είναι ένας από τους τυχερούς που γλίτωσαν από την φονική επίθεση σε ένα κλαμπ στο Orlando το 2016, μια είδηση που είχε συγκλονίσει τον κόσμο. Όσο ήταν στο νοσοκομείο, άκουγε ξανά και ξανά το τραγούδι  “Rise”. Καλεσμένος στο σόου της Ellen Degeneres, έλεγε αυτή την ιστορία. Που να φανταστεί ότι backstage ήταν η Katy Perry και του ετοίμαζε μια απίθανη έκπληξη. Όχι απλά την γνώρισε, αλλά εκείνη ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα για το 1ο έτος σπουδών του στην Φιλμογραφία.

Τι έχετε να πείτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ