-

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ!

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ

Χρειάστηκε 2.500 ώρες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε ένα πλήρες και μετακινούμενο μπαρ! Βέβαια ο ίδιος είναι πάρα πολύ ψηλός για να χωρέσει πίσω από την μπάρα.

Ο λόγος για τον Peter Sonneveld ο οποίος αγόρασε ένα λεωφορείο Routemaster και πέρασε 20 μήνες δουλεύοντας μέχρι αργά τη νύχτα για να το μετατρέψει σε μια κινητή παμπ.

Ο 34χρονος -όπως αποκαλύπτει στη Daily Mail- είναι πολύ ψηλός για να χωρέσει πίσω από την μπάρα και έτσι όπου πάει προσλαμβάνει ευκαιριακά προσωπικό.

Ο φανατικός με τα λεωφορεία (παλιά και καινούρια) άνδρας που σταμάτησε ακόμη και τη δουλειά του για να εργαστεί πάνω στο λεωφορείο, εκτιμά ότι έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 λίρες για να δώσει νέα πνοή στο 8,3 τόνων όχημά του.

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα

Ο άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο μιλώντας στην Mail ανέφερε:

«Άξιζε απολύτως τον κόπο. Πέρασα αρκετό χρόνο παίζοντας με ένα μεγάλο λεωφορείο. Μου πήρε περισσότερο χρόνο για να το τελειώσω απ’ ό, τι νόμιζα όταν ξεκίνησα να το βάφω με ρολό βαψίματος.”

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα1

Τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το ξανακάνω, γιατί χρειαζόταν ένα διαφορετικό είδος ρολού, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να δαπανήσω ενάμισι μήνα τρίψιματος ώστε να το ξαναβάψω. Αυτό ήταν σίγουρα ένα δύσκολο σημείο στο έργο μου».

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα2

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ο 34χρονος δεν χρειάζεται ειδικό δίπλωμα για να το οδηγεί, αλλά με απογοήτευση διαπίστωσε ότι δεν χωράει όρθιος πίσω από το μπαρ:

«Είμαι πολύ ψηλός, 1,98. Θα έπρεπε να είμαι περίπου 1,70 για να χωράω. Εγώ είμαι ο οδηγός και έχω και μια ομάδα με σερβιτόρες. Το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να κάνω είναι να οδηγώ το λεωφορείο και να λειτουργεί ταυτόχρονα το μπαρ, αυτό είναι παράνομο».

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα3

Η μεταμόρφωση του λεωφορείου είναι εντυπωσιακή πάντως και δείχνει ότι δούλεψε πάρα πολύ για να το καταφέρει και να απολαμβάνει το νέο του επάγγελμα.

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα4

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα5

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα6

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα7

Ξόδεψε 20 μήνες για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε μετακινούμενη παμπ - Εικόνα8Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ