-

Λάουρα Λάτσιου: Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη έγινε 18 χρονών και ξεχωρίζει για τη φινέτσα και τη γοητεία της

Η Λάουρα Λάτσιου έχει γενέθλια σήμερα, Πέμπτη και η μητέρα της, Ελένη Μενεγάκη, ετοιμάζει ένα υπέροχο πάρτι για την ενηλικίωσή της.

H κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και μεγάλη ομοιότητα με τη μαμά της.

Όπως είχε υπογραμμίσει η παρουσιάστρια στην πρώτη έξοδό της με τη Λάουρα σε θεατρική παράσταση «έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει πάρτι ενηλικίωσης για τη Λάουρα Λάτσιου

Η Λάουρα Λάτσιου ενηλικιώνεται και φέτος τελειώνει το σχολείο και η Ελένη Μενεγάκη, εδώ και έξι μήνες, σχεδιάζει το πάρτι της.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο, η παρουσιάστρια κάνει τα γενέθλια της Λάουρας μαζί με της Βαλέριας, καθώς έχουν λίγες μέρες διαφορά.

Η αγάπη της Λάουρας Λάτσιου για τη μαγειρική

Η Λάουρα είναι το μοναδικό παιδί της παρουσιάστριας που λατρεύει τη μαγειρική και όπως έχει επισημάνει η Ελένη Μενεγάκη «η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…»».

Σχετικά με τη σχέση της 18χρονης με τα αδέρφια της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και τη Μαρίνα, είναι υπέροχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ