-

Λεπτομέρειες που καθηλώνουν από τη νεαρή που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για βιασμό

Sports
έλεγχο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της νεαρής που κατήγγειλε τον Ντάνι Αλβες για βιασμό, έφερε στο «φως» η ισπανική «As».

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες εμπεριέχει η κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, η νεαρή η οποία κατήγγειλε τον Ντάνι Αλβες (ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος) για βιασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης.

Η ισπανική εφημερίδα «As» έφερε στο «φως της δημοσιότητας» την κατάθεση της νεαρής, η μαρτυρία της οποίας και οι αποκαλύψεις της πραγματικά προκαλούν σοκ, σχετικά με την υπόθεση βιασμού.

Η μαρτυρία της

«Ηταν πίσω μου, ενώ είχα τον εξάδελφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα «μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει» και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο.

Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού πήγαινα. Θυμάμαι ότι πήγαινα εκεί που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ πού με πήγαινε. Φθάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα. Οταν μπήκα μέσα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα, είδα ότι ήταν πολύ, πολύ μικρή. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω «πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω». Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του.

Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με κτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ