-
Είμαστε εδώ για τις πιο χρήσιμες πατέντες για το σπίτι!
Εσείς ποια προτιμάτε;
Σαν να έχουμε ξεχάσει αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλείο! Να σας πούμε επίσης, ότι μπορούμε να αδειάζουμε μεγαλύτερα λαχανικά με το εργαλείο που σερβίρουμε το παγωτό.
Τυλίγουμε μερικά παγάκια σε μια χαρτοπετσέτα και τα περνάμε πάνω από το φαγητό μας. Ο πάγος θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης!
Οι επαγγελματίες σεφ έχουν ένα μυστικό: Κρατάνε αυτή τη ζελατίνα στο ψυγείο κι έτσι δεν κόψετε και ξεκολλάει εύκολα
Απλά βάλτε τα για 20 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων
Λίγη σόδα ή ξύδι στο νερό που βράζουν θα τα κάνει να ξεφλουδίσουν πιο εύκολα
Πρώτα στο ψυγείο και μετά 20 δευτερόλεπτα στα μικροκύματα
Μισή ώρα στο ψυγείο αρκεί για να μην κολλάει το τυρί στον τρίφτη
Όταν σκοπεύουμε να τα χρησιμοποιήσουμε στο μαγείρεμα, τα βάζουμε 30′ στο ψυγείο πριν τα κόψουμε
Βάζουμε την ξύλινη κουτάλα πάνω στην κατσαρόλα κι έτσι δεν αφρίζουν!
Εκεί υπάρχει το περισσότερο κρέας κι έτσι μαγειρεύεται καλύτερα λόγω την θερμότητας
11. Αντικολλητικό για κεκάκια
Δεν θα ξανακολλήσουν ποτέ στα φορμάκια αν τα ντύσετε με αντικολλητικό χαρτί
12. Ο σωστός τρόπος να ξαναζεστάνουμε μια πίτσα
Αντί για τα μικροκύματα, το ζεσταίνουμε στον φούρνο για να μείνει τραγανή
Απλά αντί για λάδι, χρησιμοποιούμε νερό
Τα κάνουμε παγάκια είτε με νερό είτε με λάδι
Σε γυάλινα βάζα στο ψυγείο
Αντί για σαπούνια χρησιμοποιούμε χοντρό αλάτι!!
Το παλιό κόλπο των γιαγιάδων μας! Λεμόνι!
Με ξυδόνερο θα ξαναβρούν την λάμψη τους
Τις βράζουμε και τις αφήνουμε να στεγνώσουν πάρα πολύ καλά!!
Τρίβουμε με χοντρό αλάτι και αφήνουμε για 15′. Έπειτα τρίβουμε με μισό λεμόνι και ξεπλένουμε. Αφήνουμε να στεγνώσει τέλεια
Με μια απλή πατέντα: Μια κρεμάστρα με “πιαστράκια” όπως αυτή της φωτογραφίας!