-

Λίγες ώρες πριν την είδηση για χωρισμό: Η ανακοίνωση της Θεοφανίας Παπαθωμά στο instagram και το δημόσιο “ευχαριστώ”

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποφασίσει να διατηρεί έναν αυστηρό διαχωρισμό μεταξύ της προσωπικής της ζωής και της δημόσιας της παρουσίας, επικεντρώνοντας την επικοινωνία της στους ρόλους που υιοθετεί στην υποκριτική της καριέρα.

Παρά τις αναφορές που αναδύθηκαν σχετικά με ενδεχόμενο χωρισμό με τον Γρηγόρη Πετράκο, με τον οποίο διατηρεί μια σχέση δέκα ετών, η ηθοποιός επέλεξε να μοιραστεί μια χαρμόσυνη είδηση με τους ακόλουθούς της στο διαδίκτυο. Αυτή η ευχάριστη εξέλιξη αφορά την συνεχιζόμενη πορεία της στις σπουδές της, καθώς η ίδια συνεχίζει να επενδύει χρόνο και προσπάθεια στη δικηγορική της επαγγελματική πορεία.

Θεοφανία Παπαθωμά: Η ανάρτησή της

Όπως ανέφερε στην τελευταία ανακοίνωσή της: «Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα: “Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη” αποχαιρετώ σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα, κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση.

Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο! Εύχομαι κι εις άλλα με Υγεία!».

Καμία αναφορά στο χωρισμό:

Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά σε θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή της Θεοφανίας Παπαθωμά και τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τον χωρισμό της από τον πατέρα των παιδιών της, Γρηγόρη Πετράκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ