-
Κάτι διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει, μια συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου που συνδυάζει 2 υλικά που όλοι απολαμβάνουν.
Υλικά
250 γρ στήθος κοτόπουλου
3 μεσαίες πατάτες
½ φλ μοτσαρέλα, ψιλοκομμένη
½ κόκκινη πιπεριά
½ κίτρινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
2 καρότα, ψιλοκομμένα
φυτικό λάδι
σχοινόπρασο, κομμένο, για γαρνίρισμα
Διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα με κρύο νερό βάζουμε το στήθος κοτόπουλου, το αφήνουμε να πάρει βράση και καλύπτουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά, για 15 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
Κόβουμε το βρασμένο στήθος κοτόπουλου σε κομμάτια.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε φυτικό λάδι, ρίχνουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, σε υψηλή θερμοκρασία.
Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες και καλύπτουμε με αυτές το εσωτερικό μια θήκης για μάφινς 6 θέσεων.
Γεμίζουμε με τα λαχανικά, το κοτόπουλο και τη μοτσαρέλα.
Ψήνουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.
Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο και σερβίρουμε.