-

Ματσούκα: «Θέλω έναν Χρυσό Φοίνικα – Αν μου δώσουν Όσκαρ, δεν ξέρω αν θα το δεχτώ»

Συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τη μεγαλύτερη επιθυμία της.

Η ηθοποιός, με απόλυτη ειλικρίνεια, μίλησε για το Φεστιβάλ Καννών και αναφέρθηκε σε αυτό ως τον απώτερο επαγγελματικό της στόχο.

«Θα δεχτώ την ειρωνεία όποιου θέλει να σχολιάσει, αλλά έναν Χρυσό Φοίνικα θέλω. Θα ήθελα να παίξω σε μια ταινία που να πάει στο φεστιβάλ Καννών. Αν μου δώσουν Όσκαρ, δεν ξέρω αν θα το δεχτώ», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για το γεγονός ότι αποτελεί ακόμη ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols της εγχώριας show biz, λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν με αγχώνει να πρέπει να διατηρήσω τον τίτλο της σeξι, που στο κάτω κάτω δεν το ζήτησα από κανέναν».

Όσον αφορά την ηλικία της και τον χρόνο που περνά, η ανέφερε: «Η ηλικία δεν με ενοχλούσε ποτέ. Σημασία έχει αυτό που εκπέμπει κάποιος και όχι τα νούμερα στα χαρτιά».

Τέλος, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε και για την «Γωγώ», τον ρόλο που ερμήνευσε στην επιτυχημένη τηλεοπτικά σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”.

«Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά».

«Υπήρχαν πάρα πολλές βιογραφίες για την Τζάκι, πάρα πολλές συνεντεύξεις και παρασύρθηκα. Μπήκα σε μια εμμονική περίοδο. Δεν ήταν με τον Ωνάση η Τζάκι μόνο για τα χρήματα. Της παρείχε ασφάλεια και σίγουρα γοητεύτηκε από αυτόν τον άνθρωπο».

πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ