-

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

gossip
Επικαιρότητα

Κάθε Νέα Σελήνη είναι μια εποχή αναζωογόνησης και αλλαγής. Αν έχετε μια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να την καλύψετε μέσω μιας νέας εμπειρίας, ενός ανθρώπου που γνωρίζετε ή ενός αντικειμένου. Στη διάρκειά της πρέπει να δώσετε χώρο για νέα ξεκινήματα και αυθόρμητες συμπεριφορές και να θυμάστε πως δεν είναι κακό να πειραματιστείτε, ειδικά όταν έχουν ένα νέο φεγγάρι.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου 2023 (η επιρροή της διαρκεί δύο εβδομάδες) μάς προκαλεί να αντιμετωπίσουμε τις πραγματικές μας επιθυμίες. Μπορεί να ανακαλύψουμε ότι αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια είναι απλώς η κορυφή ενός περίπλοκου συναισθηματικού παγόβουνου. Οι επιθυμίες που εκφράζουμε δεν είναι παρά το θραύσμα ενός μεγαλύτερου, πιο σύνθετου συνόλου αναμνήσεων, συναισθημάτων και επιθυμιών που είναι θαμμένες βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό μας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικά σημαντικής περιόδου, είναι ζωτικής σημασίας να ανασύρουμε αυτά τα κρυμμένα στοιχεία. Εργαλεία όπως η ελεύθερη γραφή, η μουσική ή ο χορός μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στο να πλησιάσουμε τον εσωτερικό εαυτό μας και αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και θα δουν αλλαγές στη ζωή τους που ούτε καν περίμεναν.

Ταύρος
Προτεραιότητα στις συνεργασίες σας δίνετε αυτή την περίοδο, καθώς αντιλαμβάνεστε πως μπορούν να σας πάνε μακριά, ενώ η Νέα Σελήνη, ταυτόχρονα, ανοίγει δρόμους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επαγγελματικές σχέσεις που δεν προχωρούν δημιουργούν αντιπαραθέσεις και συνεργασίες που δεν βαίνουν καλώς ίσως σταματήσουν. Την ίδια στιγμή έντονα ξεσπάσματα, ακόμα και χωρισμοί, είναι πιθανό να συμβούν. Αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, τότε βάλτε μπροστά τη διπλωματία και τη διαλλακτικότητά σας.

Λέων
Αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, προβλέπονται με τη συγκεκριμένη όψη. Επισημοποίηση σχέσεων, γάμοι, μετακομίσεις. Ήρθε η στιγμή να ακούσετε τι πραγματικά θέλετε, αλλά προσέξτε: Αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι είναι αυτό που αναζητάτε, τότε σκεφτείτε καλά πριν προχωρήσετε. Σε περίπτωση που μια κατάσταση από το παρελθόν σας απασχολεί ακόμα, ξεκαθαρίστε τη. Είναι στιγμή που πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθένος ό,τι σας απασχολεί, αν θέλετε να πάτε παρακάτω.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και φέρνει αλλαγές σε όλους τους τομείς – επαγγελματικούς και προσωπικούς. Είστε το επίκεντρο της προσοχής και τα φώτα βρίσκονται πάνω σας. Μια ξαφνική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, καθώς θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τις επιλογές και τις αποφάσεις παλαιότερων ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ