-

Νέo περιστατικό στον Βόλο: Πυροβόλησαν και σκότωσαν αδέσποτη σκυλίτσα με σκάγια για πουλιά

Pets
Επικαιρότητα

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από το έγκλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Πευκάκια, με τον θάνατο μίας αδέσποτης σκυλίτσας από σκάγια.

Σύμφωνα με το meagnesianews, το βράδυ της Τρίτης μια γυναίκα που φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια μετέβη στο σημείο, προκειμένου να τα ταΐσει. Ένας κτηνοτρόφος την ενημέρωσε πως ένα από σκυλάκια είναι πνιγμένο. Ο τρόμος αμέσως την κυρίευσε. Έτρεξε στο χωράφι που τριγυρνούν τα μικρά αδέσποτα και το θέαμα που αντίκρισε ήταν φρικιαστικό.

Η Μπέλλα ήταν μόλις ενός έτους

Η μικρή, μόλις ενός έτους Μπέλλα ήταν δολοφονημένη και κείτονταν στο χωράφι. Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της, με την ίδια να πιστεύει ότι όποιος προχώρησε σε αυτή την εγκληματική ενέργεια έσυρε το ζώο μέχρι το χωράφι, όπου και το άφησε.

Η φιλόζωη πήρε αμέσως τον κτηνίατρό της, ο οποίος ενημέρωσε τον Κτηνιατρικό Σύλλογο που με τη σειρά του έκανε γνωστό πως επειδή πρόκειται για κακοποίηση θα πρέπει να ενημερωθεί η αστυνομία.

Η ίδια ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε αυτοψία, ενώ υπάλληλοι του Δήμου πήραν το πτώμα του ζώου και το μετέφεραν στον κτηνίατρο. Το σώμα της μικρής Μπέλλας ήταν γεμάτο σκάγια.

 

Η διαδικασία θα κινηθεί αναλόγως το πόρισμα

Αύριο θα γίνει η νεκροψία προκειμένου να βρεθεί η αιτία θανάτου. Το πόρισμα του κτηνιάτρου, εφόσον έγινε και η σχετική καταγγελία στην αστυνομία, θα προωθηθεί στην αστυνομία και αναλόγως τα ευρήματα θα κινηθεί διαδικασία ίσως και με την Εισαγγελία.

Η φιλόζωη που βρήκε το άψυχο σώμα της Μπέλλα, ζητά να βρεθεί ο ένοχος που το προκάλεσε αυτό και να τιμωρηθεί. Φοβάται όμως και για τα υπόλοιπα αδέσποτα που ζουν στην περιοχή μην τυχόν έχουν την τραγική τύχη της Μπέλλα.

Στη δυσάρεστη ιστορία έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι η σκυλίτσα που βρήκε τραγικό θάνατο σε λίγες ημέρες θα μεταφερόταν στην Αθήνα για να συναντήσει την νέα της οικογένεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ