-

Νίκος Κουρκούλης: «Βίωσα θαύμα στο Άγιο Όρος.Μου έβαλαν μια ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες»

Θρησκεία

Ένα θαύμα περιγράφει ότι βίωσε ευρισκόμενος στο Άγιο Όρος όταν είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας, ο Νίκος Κουρκούλης. «Κρατάω την πίστη μου, στο Άγιο Όρος βίωσα ένα θαύμα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για όλη αυτή την εμπειρία που βίωσε όταν επισκέφθηκε τη μονή της Αγίας Άννας.

«Ένας φίλος μου που δεν είναι πια στη ζωή με παρακίνησε να πάμε στο Άγιο Όρος. Ήταν Μεγάλη Εβδομάδα το 2002 και μπήκα στο καραβάκι από Ουρανούπολη για Αγία Άννα και βρήκα μόνο μία θέση άδεια. Ο διπλανός μου στη θέση έμελλε να είναι ο γιατρός που θα με χειρουργούσε στην Αμερική» περιγράφει.

«Τη Μ. Παρασκευή με παίρνει ένας Γέροντας μέσα στη Μονή μου έβαλε μία ζώνη που βάζουν στις άτεκνες γυναίκες και μετά από αυτό έγινα καλά. Είναι μία περίπτωση αυτοΐασης» αναφέρει ο Νίκος Κουρκούλης.

Για την οικογένεια του και το γάμο μου με την Κέλλυ Κελεκίδου είπε: «είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι, είμαστε ζευγάρι τόσα χρόνια υπήρχαν εντάσεις» ενώ για την κρίση που πέρασε ο γάμος τους ανέφερε «έχουμε περάσει μεγάλη κρίση 1 χρόνο ήμουν εγώ Ελλάδα μόνος μου και η οικογένειά μου στην Αυστραλία».

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ