-

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά «ματώνουν οι σκέψεις» και η Θεσσαλονίκη «λιώνει»

gossip
Επικαιρότητα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρνει με την πορεία του και τα τραγούδια του να μαγεύει το κοινό.

«Ματώνουν οι σκέψεις, αν άλλον λατρέψεις, αν άλλον στα μάτια κοιτάς…» Με αυτούς τους στίχους ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρνει να εκφράσει ένα συναίσθημα που όλοι μας έχουμε νιώσει κάποια στιγμή της ζωής μας.

Το τραγούδι «Ματώνουν Οι Σκέψεις» περιλαμβάνεται στο πρόσφατο και γεμάτο επιτυχίες album «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού, με τα περισσότερα από τα τραγούδια που περιλαμβάνει να παίζονται καθημερινά σε όλα τα ραδιόφωνα της Ελλάδας.

Η τρυφερή μπαλάντα του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ένα από αυτά, το «Ματώνουν Οι Σκέψεις», αποτελεί μία τρυφερή μπαλάντα με παραδοσιακά στοιχεία, σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Μαίρης Περγάμαλη, στο οποίο συμμετέχει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Το τραγούδι «Ματώνουν Οι Σκέψεις» περιλαμβάνεται στο πρόσφατο και γεμάτο επιτυχίες album «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού

Μάλιστα, στη μεγάλη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μία special εκδοχή του τραγουδιού μαζί με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, την οποία είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το MEGA και το «Σπίτι με το MEGA» on tour!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ