-

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης είπε για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών όσα λίγοι θα τολμούσαν

gossip

Μερικές αιχμηρές δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε στον δημοσιογράφο Ηλίας Σκουλάς τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως το νέο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, τον Στέφανο Κασσελάκη και άλλα.

Παύλος Κοντογιαννίδης για Στέφανο Κασσελάκη

«Καθένας έχει την ευχέρεια και την άδεια να κάνει οτιδήποτε, αρκεί να μην ενοχλεί. Σε πρώτο πλάνο θα έπρεπε να είναι τα πολιτικά θέματα. Όταν βγάζεις την προσωπική σου ζωή, είναι σαν να πηγαίνεις γυρεύοντας, την εκθέτεις», σχολιάζει ο Παύλος Κοντογιαννίδης για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Έχει αυτό το δικαίωμα αλλά μην το περνάς σε πρώτο πλάνο. Ό,τι βγαίνει στη λαϊκή χάνει την αξία του», τονίζει ο ηθοποιός για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Παύλος Κοντογιαννίδης: «Φαντάσου σε μία εκδήλωση για την οικογένεια να ήταν μπαμπάς και μπαμπάς με παιδιά. Σαν εικόνα δες το»

«Το θέμα των παιδιών είναι πολύ λεπτό και δύσκολο θέμα. Φαντάσου σε μία εκδήλωση για την οικογένεια να ήταν μπαμπάς και μπαμπάς με παιδιά. Σαν εικόνα δες το», απαντά ο Παύλος Κοντογιαννίδης για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Όσον αφορά τις πρόσφατες ακραίες δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου αλλά και του Μητροπολίτη Πειραιώς, οι οποίες συνέδεαν την ομοφυλοφιλία με την κληρονομικότητα και τις καρκινογενέσεις αντίστοιχα, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι αυτή είναι δουλειά της επιστήμης να βγει και να διαψεύσει τέτοιου είδους τοποθετήσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ