-

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μπαίνει σε μία νέα μεγάλη περιπέτεια

Παγιδευμένοι
τηλεόραση

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Θοδωρής μπαίνει σε μία νέα μεγάλη περιπέτεια


Να καθόταν και μια φορά ήσυχος καλά θα ήταν…

Ο φάκελος με όλες τις αποδείξεις φτάνει στο γραφείο του Καρέλλη ο οποίος καλείται τώρα να αποφασίσει για την τύχη του εισαγγελέα αλλά και του Σταύρου και του Ανδρέα που έχουν επίσης τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Κανείς από τους τρεις δεν τον εμπιστεύεται, ούτε φυσικά και η Αγγελική η οποία θεωρεί ότι ο επιθεωρητής ήρθε εξαρχής με σκοπό να τους αμφισβητήσει και μπορεί να απορρίψει τις προσπάθειες που έκαναν.

Περιμένουν με αγωνία την απόφαση του την ώρα που ο παππούς Γεράσιμος ακούει τους άντρες που έστειλε για να εντοπίσουν τον Αλέκο να παραδέχονται ότι δεν είχαν καμία τύχη.

Αυτό που δεν καταφέρνουν οι άνθρωποι του υποκόσμου το καταφέρνει η Ειρήνη, η οποία βλέπει τον Χατζή μέσα στο σπίτι της Υβόννης και σπεύδει να του στείλει μήνυμα για να τον ενημερώσει. Πλέον όμως τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και είναι αργά ακόμη και για τον Γεράσιμο να σταματήσει τα δόλια σχέδια του.

Ο Άκης εκβιάζει τον Αλέκο να βρει έναν τρόπο να τον βγάλει άμεσα από τη χώρα και εκείνος του εξασφαλίζει ένα πλαστό διαβατήριο, όπλο και χρήματα. Το ίδιο βράδυ ο Άκης θα το σκάσει όμως ο Μίλτος είναι αποφασισμένος να τον σταματήσει. Συναντά λοιπόν τον Θοδωρή και του λέει τα πάντα.

Του αποκαλύπτει που βρίσκεται ο πρώην φίλος του και τι σκοπεύει να κάνει και του δίνει το όπλο του, σε περίπτωση χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει. Ο Θοδωρής είναι έτοιμος να μπει σε μία νέα μεγάλη περιπέτεια κι αυτή τη φορά άθελά του θα παρασύρει και άλλους στον χορό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ