-

Η Παναγία έβαλε το χέρι της: Έγκυος σε κώμα επανήλθε και γέννησε 2 υγιέστατα αγόρια

Θρησκεία

Τα θαύματα της επιστήμης είναι η πιο σπουδαία απόδειξη ότι δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την ελπίδα μας! Η 44χρονη γυναίκα από το Βόλο βίωσε ένα πραγματικό θαύμα και μιλάει σήμερα για αυτό.

Η 44χρονη από το Βόλο

Η 44χρονη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της όταν έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείου Βόλου, ενώ οι συγγενείς της δεν είχαν φανταστεί ποτέ ότι μια απλή λιποθυμία θα κατέληγε σε εγκεφαλική αιμορραγία και θα έριχνε τη γυναίκα σε κώμα.

Πολύ γρήγορα κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την βοηθήσουν και τελικά κατάφεραν να βελτιώσουν την κατάστασή της. Ωστόσο, παρέμενε σε καταστολή.

Έγινε το θαύμα

Στις αρχές Φεβρουαρίου διακομίστηκε στην ΜΕΘ του Ιασώ. Ο θεράποντας ιατρός Γεώργιος Σταματίου, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος και Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ μαζί με την ομάδα του κατάφερε να αντιμετωπίσει το σοβαρό αυτό περιστατικό με επιτυχία, παρόλο που η ζωή της γυναίκας και των νεογνών βρίσκονταν σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο.

Η γυναίκα παρέμεινε στην ΜΕΘ συνολικά για 22 ημέρες και αποδεσμεύθηκε από την μηχανική αναπνοή με καλή οξυγόνωση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε καλή γενική κατάσταση και ικανοποιητικό επίπεδο συνείδησης στον νοσηλευτικό όροφο για συνέχιση της νοσηλείας της. Στις 10/5/2021 και ενώ βρισκόταν στην 35η εβδομάδα κύησης υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ