-

Παναγιώτης Ραφαήλ: Οι εορταστικές ημέρες και οι ευχές για το νέο έτος

Επικαιρότητα
Σκέψεις

Ο “μικρός ήρωας”, Παναγιώτης Ραφαήλ, μας απευθύνει τις ευχές του για το 2024, ευχόμενος χαρά και ευτυχία, έχοντας πλέον ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, το μικρό αγόρι που με την ψυχική του δύναμη και το θάρρος του κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, φωτογραφήθηκε από τους γονείς του να θαυμάζει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο σαλόνι του σπιτιού του, εκφράζοντας την αγάπη του για αυτά, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ, πριν από λίγα χρόνια, είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με τη δύναμη της ψυχής του. Τώρα φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του και να απολαμβάνει τις γιορτινές ημέρες μαζί με την οικογένειά του.

“Ευχόμαστε το 2024 να φωτίσει τις ζωές σας, όπως τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φωτίζουν το σαλόνι! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές!”, έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ σε ανάρτηση στο Facebook.

Στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση, η μητέρα του Παναγιώτη Ραφαήλ ακούγεται να ρωτά τον μικρό για το αγαπημένο του στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. “Όλα τα στολίδια και τα λαμπάκια του. Τα λαμπάκια του δέντρου φωτίζουν όλο το σαλόνι”, απάντησε ο “μικρός ήρωας”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ