-

Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt

Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt
Art
Tattoo

Εάν σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο τατουάζ στο σώμα σας, τότε, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα εκπληκτικά τατουάζ Gustav Klimt για μια πραγματικά καλλιτεχνική έμπνευση.

Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt

Ο Gustav Klimt (1862-1918) είναι ένας από τους πιο γνωστούς ζωγράφους Art Nouveau της ιστορίας. Ο αυστριακός καλλιτέχνης γεννήθηκε στο Baumgarten κατά τη διάρκεια της Αυστριακής Αυτοκρατορίας, και σύντομα έγινε γνωστός για την ερωτική φύση και το διακοσμητικό ύφος των έργων του, τα οποία θεωρήθηκαν μια μορφή εξέγερσης εναντίον της παραδοσιακής ακαδημαϊκή ς τέχνης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα πιο διάσημα έργα του είναι το φιλί, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω, καθώς και το πορτρέτο της Adele Blich-Bauer, και αν αυτή η συλλογή των τατουάζ δεν σας κάνει να κάνετε ένα τέτοιο τατουάζ τότε ειλικρινά δεν ξέρουμε τι θα σας κάνει!

Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 1Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 3Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 6Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 8Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 11Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 13Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 15Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 17Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 19Πανέμορφα τατουάζ εμπνευσμένα από τους πίνακες του Gustav Klimt  - Εικόνα 21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ