-

«Πήδηξα απ’το μπαλκόνι για να ξεφύγω»: Οι δύσκολες ώρες της Ελεάνας Παπαϊωάννου, το Fame Story και η 6χρονη κόρη

Στην κάμερα του “Happy Day” και στη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε η Ελεάνα Παπαϊωάννου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις νέες της συνεργασίες, στη μητρότητα, αλλά και στην καθημερινότητα με τον σύζυγό της.

Ελεάνα Παπαϊωάννου: To Fame Story, ο σύζυγός της και η καθημερινότητα με την πέντε ετών κόρη της

Με αφορμή την επιστροφή του Fame Story, η λαϊκή τραγουδίστρια θυμήθηκε την περίοδο, όταν η ίδια συμμετείχε στο talent show, μέσα από το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

«Το Fame Story με βοήθησε, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Έχω πηδήξει από τον πρώτο όροφο επειδή δεν μπορούσα να βγω από την μπροστινή πλευρά, πήδηξα από την πίσω πλευρά και κόντεψα να γκρεμοτσακιστώ για να μπορέσω να ξεφύγω από τους παπαράτσι», είπε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Για τη μητρότητα η τραγουδίστρια ανέφερε: «Έχω μία κόρη 5,5 ετών. Άρχισα να απολαμβάνω τη μητρότητα μετά τα 2,5 – 3 χρόνια του παιδιού μου γιατί ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Η κόρη μου είναι ο λόγος που υπάρχω, αναπνέω, είναι το κίνητρό μου για μένα».

Μιλώντας για την καθημερινότητα με τον σύζυγό της, η Ελεάνα Παπαϊωάννου εξομολογήθηκε: «Δεν τσακωνόμαστε, εγώ είμαι πιο αυστηρή, όπως όλες οι μαμάδες, αλλά η γραμμή που έχουμε είναι κοινή γιατί μεγαλώνουμε μαζί ένα παιδί σε μια δύσκολη εποχή».

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ