-

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια είναι η μητέρα νεαρού ηθοποιού της Γης της Ελιάς

gossip
τηλεόραση

Ο Νίκος Κοσώνας εισήλθε πέρυσι στο cast της σειράς «Η Γη της Ελιάς», υποδυόμενος τον Μιλτιάδη Λεοτσάκο, ένα νέο που έχει σπουδάσει γεωπονική και αναλαμβάνει επιστάτης στα κτήματα των Βρεττάκων. Ενας σκοτεινός αρχικά ρόλος, καθώς έκρυβε από όλους την πραγματική του ταυτότητα, που όμως στην πορεία ερωτεύτηκε την Αλκμήνη αλλάζοντάς της την ζωή και μαζί και τη δική του.

Στην πραγματική ζωή ο Νίκος Κοσώνας σπούδασε αρχικά φυσικός επί τρία χρόνια πριν κάνει στροφή στην υποκριτική. Δεν μπορεί επίσης ποτέ στις συνεντεύξεις να αποφύγει τις ερωτήσεις για τη διάσημη και πολύ αγαπημένη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

«Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Πήγα και σπούδασα στο Ωδείο Αθηνών που είναι μια πολύ δυνατή σχολή. Στους τελευταίους μήνες της σχολής έλαβα ένα μήνυμα που μου έλεγαν ότι έχουν audition στη “Γη της Ελιάς”, και αν θέλω να περάσω. Οι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή», ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική και την είσοδό του στη «Γη της Ελιάς».

«H τρέλα μου να αποκτώ όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ, έρχεται από την “τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα», τόνισε ο ίδιος.

«Τη θυμάμαι τη μητέρα μου τηλεοπτικά, και ήταν όμορφη πολύ, πολύ. Ο κόσμος πάντα μας σταματούσε έξω, πάντα με χαμόγελο και ευγενικά, δεν είχαμε συναντήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα από τη δημοσιότητά της. Μου έτυχε να περπατήσω με τη μάνα μου και να αναγνωρίσουν εμένα. Ήταν η πρώτη φορά που έγινε. Εκείνη χαμογέλασε και μου είπε “τώρα είναι η σειρά σου”», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Κοσώνας για τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

«Θα μου άρεσε να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάτι που να είναι ήρεμη και να της αρέσει. Έχει πικραθεί από τον χώρο γιατί ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στενοχωρεί. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, πολύ, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ