-

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε

Άλλοι το λένε χτύπημα της μοίρας, άλλοι βρίζουν και βλασθημάνε κι άλλοι κάνουν αγαθοεργίες για να καθαρίσουν το κάρμα τους και να μην τους ξαναβρεί τέτοια δυστυχία. Όπως και να’χει, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (μην σου πω, ειδικά σε αυτές) και πολλές φορές μπορούν να συμβούν πάνω από δυο μαζί ταυτόχρονα. Ορίστε οι μικρές(;) καταστροφές στο μακιγιάζ που μπορούν να σου ραγίσουν την καρδιά όσο και ο παιδικός σου έρωτας.

1. Όταν φτερνίζεσαι ένα δευτερόλεπτο αφού έχεις βάλει μάσκαρα

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-0

2. Όταν βγάζεις κατα λάθος μια τρίχα παραπάνω από τα φρύδια σου και αποδεικνύεται καταστροφικό για το σχήμα τους. Και δεν υπάρχει γυρισμός!

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-1

3. Όταν σου πέφτει το ακριβό bronzer σου από τα χέρια και γίνεται χίλια μικρά, λαμπυρίζοντα κομματάκια. Αυτό αλλά και ο τρόπος που το ξαναβλέπεις μέσα στο μυαλό σου σε slow motion.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-2

 4. Όταν πας να ξύσεις το αγαπημένο σου μολύβι ματιών και απλά δεν έχει άλλο. Έχει τελειώσει. ΕΝΤΕΛΩΣ.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-3

5. Όταν έχεις πετύχει τέλεια τις βλεφαρίδες του ενός ματιού και στο άλλο έχεις γεμίσει με μικρά κομματάκια από μάσκαρα. Κάπου εκεί είναι που αναρωτιέσαι για το αν υπάρχει πραγματική ισότητα ανάμεσα στις βλεφαρίδες. Ή και στον κόσμο γενικά.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-4

6. Όταν σπας, συνήθως στραβά, ένα νύχι και το νιώθεις αηδιαστικά μυτερό.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-5

7. Όταν ψεκάζεις την τελευταία ελάχιστα ποσότητα αρώματος, χωρίς να έχεις συνειδητοποιήσει μέχρι τότε ότι τελειώνει. Τότε είναι που ορκίζεσαι ότι δεν θα ξαναγοράσεις άρωμα με σκούρο, αδιάφανο μπουκάλι.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-6

8. Όταν δεν έχεις κολλήσει καλά τις ψεύτικες βλεφαρίδες και μοιάζεις σαν να έχεις βλεφαρόπτωση, αλλά είναι ήδη πολύ αργά για να τις αλλάξεις.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-7

9. Όταν καταλαβαίνεις μετά από selfie ότι έχεις κραγιόν στα δόντια και ντρέπεσαι να ξαναβγάλεις μια με φλας γιατί όλοι σε κοιτάνε με μισό μάτι.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-8

10. Όταν ξεχνάς ότι έχεις βάλει eyeliner και μάλιστα με cateye γραμμή και τρίβεις τα μάτια σου με αποτέλεσμα να μοιάζεις με panda.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-9

11. Όταν πας να αγοράσεις το αγαπημένο σου προϊόν και έχουν διακόψει την κυκλοφορία του.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-10

12. Όταν ανοίγει το κραγιόν μέσα στην τσάντα σου και λερώνει τα πάντα. Κινητό, πορτοφόλι, σερβιέτες, τα βαριά σκουλαρίκια που έβγαλες (ε, δεν θα τα ξαναβάλεις). ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-11

13. Όταν έχεις βάψει το ένα μάτι και τη στιγμή που πας να βάψεις το άλλο, σπάει η μύτη του μολυβιού. Και δεν έχεις ξύστρα.

Πράγματα που μας εκνευρίζουν όταν βαφόμαστε - Εικόνα-12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ