-

Ρένος Ρώτας: «Δύο άνδρες και ένα παιδί: Μια οικογένεια είναι όπου υπάρχει αγάπη

30

Ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Ρώτας μοιράστηκε τις σκέψεις του για την κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τον τίτλο “Η δική μας οικογένεια“. Τα μηνύματα που θέλει να μεταδώσει η σειρά για “όλα τα είδη οικογένειας” είναι σημαντικά.

Ο Ρένος Ρώτας, ένας ηθοποιός γεμάτος ταλέντο, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Γεια Σου” με τη Μαρία Μπακοδήμου, το μεσημέρι του Σαββάτου. Φέτος, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open με τίτλο “Η δική μας οικογένεια“.

Ο Ρώτας αναφέρθηκε στα μηνύματα που θέλει να μεταδώσει η σειρά, τονίζοντας ότι θέλουν να δείξουν στους τηλεθεατές ότι μια οικογένεια μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από αυτό που συνηθίζουμε να βλέπουμε γύρω μας. Όλες οι οικογένειες πρέπει να είναι αποδεκτές, εφόσον υπάρχει αγάπη.

“Δημιουργήσαμε μια σειρά που θέλει να περάσει κάποια μηνύματα. Τι είναι η οικογένεια; Μπαμπάς, μαμά, παιδιά; Η οικογένεια δεν είναι μόνο αυτό. Προσπαθούμε να περάσουμε την ιδέα ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη οικογενειών. Ένα παιδί χρειάζεται αγάπη. Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι εξίσου λογικό, αν όχι πιο λογικό, από ένα ζευγάρι άνδρας-γυναίκα. Βλέπουμε τις ‘αρρώστιες’ στην ‘καλή’ οικογένεια“, δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ