-

Ρέντη: «Είναι άδικο να πeθάνει το παιδί μου» – Καθηλώνει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Επικαιρότητα

Δραματική έκκληση απήθυνε ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε βαριά από ναυτική φωτοβολίδα που του πέταξε 18χρονος χούλιγκαν ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

«Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο πατέρας του αστυνομικού στους γιατρούς.

Ο 31χρονος αστυνομικός παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο παππούς του αστυνομικού για την κατάσταση της υγείας του – «Γνωρίζω ότι σταμάτησε η αιμορραγία»

Ανατριχιάζουν τα λόγια του παππού του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη. Ο νεαρός εξακολουθεί να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Ο παππούς του μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και συγκίνησε με την εξομολόγησή του:

«Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω. Δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη στιγμή, δε ξέρω. Ό,τι πει ο Θεός. Οι γιατροί δεν λένε τίποτα, είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα» είπε αρχικά ο παππούς του αστυνομικού.

«Ο Γιώργος βγήκε από το λύκειο, πήγε στη σχολή απευθείας, τα πέρασε όλα, βγήκε από τη σχολή, έκανε τα χρόνια του εκεί και μετά κατευθείαν Αθήνα, στα ΜΑΤ. Από μικρός το είχε μεράκι. Δεν είναι παντρεμένος, είναι ελεύθερος. Ο Γιώργος είναι πολύ ήσυχος, πολύ φιλότιμος. Ο διοικητής είχε να λέει για τον Γιώργο, και έχει να λέει ακόμα. Εκεί είναι, όλοι εκεί είναι ακόμα, όλη η διμοιρία. Και όλη η Αθήνα, οι αστυνομικοί. Τόσο καλό παιδί» συμπλήρωσε.

«Ήταν να πάρει απόσπαση να του δώσουν για να έρθει Θεσσαλονίκη. Αλλά δυστυχώς μας ήρθε αυτό το χαμπέρι το κακό. Τον είδα το καλοκαίρι. Να είναι καλά, γερός να είναι. Ο Θεός να τον λυπηθεί, να του δώσει υγεία και όλου του κόσμου τα παιδιά. άλλο κακό να μην βρούμε. Να μην δει κανένας τέτοιο κακό» κατέληξε ο παππούς του 31χρονου στο Mega.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ