-

Σαμιώτης:Δε θα έπρεπε να σχολιάζεται το φιλί μεταξύ ανδρών γιατί είναι φυσιολογικό

Ο πρωταγωνιστής του «Κάνε ότι Κοιμάσαι», Βαγγέλης Σαμιώτης, μίλησε για πρώτη φορά στο «Breakfast@Star» και στην Μυρσίνη Κοντού για την ερωτική σκηνή μεταξύ ανδρών που προβλήθηκε στην ΕΡΤ.

Σε πρώτο χρόνο ανέφερε τα εξής:

«Για αυτό υπάρχουν οι ανατροπές και το σενάριο είναι όπως η ζωή. Είναι πάρα πολύ καλά γραμμένο. Όλα αυτά γίνονται, δεν είναι ουρανοκατέβατο. Είναι κάτι που γίνεται χιλιάδες χρόνια κι είναι ταμπού.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που αξίζει να σχολιάσω. Όπως φιλιούνται ένας άνδρας με μία γυναίκα, έτσι φιλιούνται και δύο άντρες. Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που υπάρχει, άρα δεν νομίζω ότι είναι άξιο σχολιασμού. Είναι φυσιολογικό.

Δεν περίμενα (σ.σ. ότι θα γίνει viral), δεν είχα ασχοληθεί με αυτό. Εγώ κάνω τη δουλειά μου. Δεν ξέρω από τα Twitter και τέτοια. Είναι κάτι καλό αν το σχολιάζουν θετικά.

Αν και νομίζω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζεται γιατί πρέπει να περάσει πια στην κοινωνία είτε μας αρέσει είτε όχι ότι είναι κάτι φυσιολογικό. Είναι κάτι που υπάρχει. Μπορεί άλλοι να μην το βλέπουν φυσιολογικό, πάντως είναι κάτι που υπάρχει και ήταν πολύ ωραία σκηνή.

Γελάσαμε και περάσαμε πολύ ωραία. Νιώσαμε πολύ άνετα».

Στη συνέχεια, τόνισε:

«Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Δυστυχώς αυτό είναι που έχουν κάνει τα social.

Το καλύτερο να πεις, θα βγούνε από κάτω 10, 50 και 100 και θα πούνε το μακρύ τους και το κοντό τους.

Ήταν μία σκηνή αγάπης κι έρωτα και η αγάπη κι ο έρωτας μόνο καλό φέρνουν στην κοινωνία. Άλλα πράγματα φέρνουν κακό στην κοινωνία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ