-

Σασμός Δευτέρα 06 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 25

Σασμός
τηλεόραση

Συγκλονιστικές αναμένονται και αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στον Σασμό.

Η κηδεία του Νικηφόρου συγκλονίζει το χωριό! Η Μαρίνα κόβει κάθε δεσμό με τους Βρουλάκηδες, ενώ η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν για την Αυστραλία. Η δίψα της Βασιλικής για εκδίκηση φουντώνει όλο και περισσότερο και απειλεί τον Μαθιό με χωρισμό, αν δεν σκοτώσει το Λάζαρο. Όλα δείχνουν πως τα χειρότερα, δεν έχουν έρθει ακόμα στην Άνω Ποριά!

Η μέρα της κηδείας του Νικηφόρου φτάνει. Όλο το χωριό τον αποχαιρετά σε πάνδημη συγκίνηση, ο Μαθιός κι η Βασιλική καταρρέουν, ενώ μία απρόσμενη παρουσία θα εκπλήξει την Καλλιόπη και το Μαθιό, καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν.

Ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο προσπαθούν να βρουν τρόπο να φυγαδεύσουν τον Λάζαρο, ενώ η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ με τον Αστέρη αποφασίζουν να φύγουν για την Αυστραλία. Από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη αναλαμβάνει η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες, ενώ παπάς, Παύλος και Αντώνης προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη αναζητώντας τον συγκρατούμενο του Βασίλη.

Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία.

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Τρίτη 07/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Τετάρτη  08/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

Αν θέλετε να δείτε τι γίνει την Πέμπτη  09/11 στο επεισόδιο πατήστε εδώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ