-

Συνεχίζει να αγωνίζεται με θάρρος : Η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη διανύει δύσκολες στιγμές και χρειάζεται την υποστήριξή μας

Σκέψεις

Η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη δοκιμάζεται για τρίτη φορά από μία σπάνια μορφή καρκίνου και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να συνεχίσει τη θεραπεία της και να τα καταφέρει.

Η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2020 και αφού η 17χρονη, τότε, κοπέλα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Έκτοτε δίνει με θάρρος και την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς της, αλλά και συμπολιτών μας, μια πολύ δύσκολη «μάχη». Χημειοθεραπείες, νοσηλεία – διαμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα στο MD Anderson στο Houston. Η ίδια μέσα από τα social media της κάνει έκκληση στον ελληνικό λαό να της δώσει τη δύναμη να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα της.

Η νέα ανάρτηση της Ραφαέλας Πιτσικάλη που δίνει μια μεγάλη μάχη

«Γεα σας, είμαι η Ραφαέλα, βρίσκομαι στο MD Anderson στο Houston και δίνω την δική μου μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά αλλά αυτή τη φορά με τη δική σας στήριξη. Πριν από λίγους μήνες ζήτησα τη βοήθεια σας για να φύγω στην Αμερική, όπου υπάρχουν ελπίδες για εμένα. Η αγάπη και ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη. Δυστυχώς, ο χρόνος περνάει γρήγορα και τα χρήματα πλέον δεν επαρκούν για να συνεχιστεί η παραμονή μου εδώ. Η μάχη με τον καρκίνο είναι μια περίπλοκη και δύσκολη διαδρομή. Ωστόσο, μέσα από κάθε μήνυμα, κάθε κοινοποίηση και κάθε συνεισφορά για εμένα κάνει την διαφορά. Βοηθώντας με, μου δίνεται τη στήριξη και τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Έρχονται γιορτές, μέρες πολύ ξεχωριστές για όλους και για εμένα. Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε υγεία και η ζωή σας να είναι γεμάτη από πολλή αγάπη και ευχάριστες στιγμές. Είστε το φως που μου δίνει δύναμη σε αυτή τη σκοτεινή περίοδο της ζωής μου. Σας αγαπώ πολύ όλους και σας ευχαριστώ για όλα» είπε στο βίντεο της στο TikTok.

Όσες και όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας χρήματα στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, δικαιούχοι του οποίου είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη και η μητέρα της.

@rafaellapitsikali Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer ♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ