-
Καθημερινό πιάτο που θα το τιμήσει όλη η οικογένειά μας.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
Τοποθετούμε κάθε κομμάτι κοτόπουλου ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόκολλα και το χτυπάμε με το ειδικό ξύλινο σφυρί κρέατος (από την επίπεδη πλευρά) ή το ειδικό μεταλλικό εργαλείο μέχρι να έχει πάχος γύρω στο μισό εκ..
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά από τη μια πλευρά και αλείφουμε όλα τα κομμάτια με το τυρί.
Μοιράζουμε από πάνω τη ρόκα, τις πιπεριές και το κρεμμυδάκι.
Πιέζουμε τα υλικά να ενωθούν με το κρέας και ρολάρουμε κλείνοντας τη γέμιση μέσα, ξεκινώντας από τη στενή μεριά.
Στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Μεταφέρουμε τα ρολάκια σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με το πέστο.
Ψήνουμε γύρω στα 25 –30 λεπτά.
Ξεφουρνίζουμε, μεταφέρουμε σε πιατέλα, αφήνουμε να κρυώσουν λίγο για 5 λεπτά και σερβίρουμε τα ρολάκια κομμένα διαγωνίως με κους κους ή καστανό ρύζι.
Καλή επιτυχία!