-

Συντετριμμένη η Γωγώ Γαρυφάλλου με τον Θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη

Το πρωί της Τρίτης, έσκασε μια είδηση που μας χτύπησε βαθιά στις καρδιές μας. Ανακοινώθηκε ότι ο 39χρονος γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Νίκος, πέθανε από καρκίνο, μετά από μια μακρά περίοδο νοσηλείας.

Φίλοι και συγγενείς του τραγουδιστή βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ. Μία από αυτές τις συγγενείς είναι και η αγαπημένη φίλη της οικογένειας, η Γωγώ Γαρυφάλλου, που εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται σχεδόν μέλος της οικογένειας, λόγω των στενών δεσμών που έχει δημιουργήσει με τον Νίκο, την Αννούλα Φλωρινιώτη και τον πατέρα τους, τον Γιάννη.

Κρατώντας τα δάκρυά της, η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Έφυγε ο Νίκος, είναι ανείπωτα σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον έσωζε. Βρίσκομαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έμαθα. Δυστυχώς, δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά μου, αλλά θα φύγω για λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwgoulini.. Εδώ με την Γωγω 💋💋Fashion Time 📺 (@gogo_garyfallou)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, και το να συνειδητοποιήσουμε την απώλεια του Νίκου είναι σαν εφιάλτης που δεν πρόκειται να ξεπεράσουμε ποτέ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε μόνη της την Άννα αυτή τη στιγμή. Το έχω υποσχεθεί και στον πατέρα τους».

Λίγο αργότερα, στο Instagram, η Γωγώ Γαρυφάλλου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία της με τον Νίκο από το παρελθόν, γράφοντας:

«Γιατί, αγάπη μου; Γιατί, αδελφέ μου; Γιατί, Νίκο μου; Θα σε αγαπώ πάντα, Τζον Τζον μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ