-

«Σιχάθηκα τις πρωινατζούδες»: Η Σούπερ Κική ξέσπασε για τη συνέντευξη που κόπηκε από παντού, τέλος από την tv

Ξέσπασε η Super Κική μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε για τις δηλώσεις της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και του κοψίματος της συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ από τις διαδικτυακές φόρμες. Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στα προσωπικά της social media, με το οποίο έδωσε την απάντησή της, αλλά και τις αποφάσεις της.

Όπως θα δείτε, στο βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή influencer επιτίθεται στις – όπως τις αποκάλεσε – «πρωινατζούδικες εκπομπές», αναφέρεται στην τοξικότητα αυτών, στην επιλεκτική αναφορά σε δηλώσεις της, ανάμεσα σε πολλά άλλα που απαντούσε στις ερωτήσεις, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η τηλεόραση για εκείνη… τελείωσε, ειδικά για τέτοιου είδους «κακές εκπομπές» που «ψάχνουν ένα σάκο του μποξ» εκμεταλλευόμενες την ειλικρίνειά της.

Ξέσπασμα Super Κικής: «Δεν θα τους ξαναδώσω συνέντευξη, τέλος η τηλεόραση!»

 

«Θέλω να πω δημόσια ότι δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δώσω ποτέ ξανά συνέντευξη σε μία τόσο τοξικοεκπομπή, πρωινατζούδικη, κακιά εκπομπή, γιατί ποτέ δεν έρχονται για καλό. Και όταν λέω συνέντευξη εννοώ αυτή του ποδαριού, στην οποία μπορεί εγώ να μιλάω μισή ώρα με σαράντα λεπτά σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου, παρόλα αυτά αυτοί δείχνουν τα δύο λεπτά.

Εντάξει, όλοι ψάχνουν ένα σάκο του μποξ να παίξουν μπουνιές, κολλάω να είμαι εγώ αυτός ο σάκος γιατί μιλάω πολύ χύμα, είμαι ειλικρινής, γιατί έχω σιχαθεί την τελειότητά τους, παρόλα αυτά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ασχοληθώ ποτέ με την τηλεόραση», δήλωσε η ίδια στο βίντεο που ανάρτησε.

 

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ