-

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου:Δεν άντεξε η μητέρα της η μητέρα της, συντετριμμένος ο αδερφός της

gossip
Επικαιρότητα

Η Κάτια Νικολαΐδου κηδεύτηκε σήμερα, Δευτέρα, σε κλίμα οδύνης, στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, νικημένη από τον καρκίνο, με τραγική φιγούρα τη μητέρα της ηθοποιού, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της.

Η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 58 ετών, μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

Από τον περασμένο Μάιο, η ηθοποιός νοσηλευόταν σε κλινική, με την κατάσταση της υγείας της να χειροτερεύει, τον τελευταίο καιρό.

Συντετριμμένη η μητέρα της Κάτιας Νικολαΐδου

 

Η μητέρα της ηθοποιού μάλιστα δεν άντεξε και “λύγισε”, βλέποντας τη σορό της κόρης της.

Ο αδελφός της ηθοποιού εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας, αντί για στεφάνι, όποιος θέλει να ενισχύσει οικονομικά τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.

Όπως υπογράμμισε, σε ανάρτησή, του ο Τάκης Νικολαΐδης: “Ενημερώνω όσες και όσους δεν έχω προλάβει ότι η κηδεία της αγαπημένης μου αδερφής Κάτιας Νικολαΐδου θα γίνει τη Δευτέρα 13/11/23 στις 11 το πρωί στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για όσους θέλουν… αντί για στεφάνι θα υπάρχει ο σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο Ελπίδα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Θα ήταν μεγάλη χαρά και επιθυμία της αδερφής μου”.

Επίσης, πάρα πολλοί συνάδελφοί της, με δάκρυα στα μάτια, έδωσαν το “παρών”, προκειμένου να απευθύνουν το “ύστατο χαίρε” στην ηθοποιό.

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η Κάτια Νικολαΐδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ