-

ΣΟΚ: Ανάρτησε στο Facebook γυμvές φώτο της συντρόφου του!

ΣΟΚ: Ανάρτησε στο Facebook γυμvές φώτο της συντρόφου του!
Facebook

Για την 8η Φεβρουαρίου 2018 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων η εκδίκαση υπόθεσης με κατηγορούμενο για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου και δη γυμvώv φωτογραφιών και υλικού από τις προσωπικές στιγμές της συντρόφου του, έναν κάτοικο της Κω.

ΣΟΚ: Ανάρτησε στο Facebook γυμvές φώτο της συντρόφου του!

Η κοπέλα σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και από τον Ιούλιο του 2009 έως και το τέλος Μαΐου διατηρούσε εpωτιkή σχέση με τον κατηγορούμενο στην Κω, τον οποίο γνώρισε μέσω του Facebook.

Στα τέλη Μαίου του 2011 ζήτησε από τον κατηγορούμενο να χωρίσουν, αλλά αυτός φέρεται να ήταν αντίθετος κι από τότε, όπως προέκυψε από την Εισαγγελική έρευνα, άρχισε να την παρενοχλεί συνεχώς μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων στο κινητό της τηλέφωνο και μηνυμάτων στο Facebook.

Φέρεται μάλιστα να την είχε απειλήσει ότι θα ανεβάσει στο Facebook φωτογραφίες της και την 30η Αυγούστου 2011 η κοπέλα είδε φωτογραφίες της σε ιστοσελίδα, που, όπως υποστηρίζει είχε φτιάξει ο κατηγορούμενος στο δικό της όνομα και αμέσως απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Εκτύπωσε τις φωτογραφίες με αισθησιακό περιεχόμενο και τις παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος φέρεται αρχικά να είχε ανάρτησει φωτογραφίες της κοπέλας χωρίς εpωτικό περιεχόμενο και στην πορεία φωτογραφίες με μαγιό, μία φωτογραφία που ήταν οι δύο τους αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, μια που η κοπέλα ήταν μόνο με το πάνω εσώρουχο και μία που φαινόταν μόνο το κάτω μέρος του σώματος γυμvό, χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο της.

Οι φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές φέρονται να είχαν τραβηχθεί χωρίς τη συναίνεση της κοπέλας, ενώ ο κατηγορούμενος άλλαζε συνέχεια ονόματα στο προφίλ του στο facebook.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την πράξη και ανέφερε ότι το προφίλ στο facebook ήταν κοινό και ότι η κοπέλα είχε τους κωδικούς και μπορούσε να διαχειριστεί το λογαριασμό, ενώ ακόμη ότι τις φωτογραφίες δεν μπορούσε να τις δει κάποιος τρίτος γιατί ο λογαριασμός ήταν κλειστός.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί από την ίδια κι ότι η ίδια τις ανάρτησε στο facebook, ενώ αντήλλασσαν και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της σχέσης τους κι ότι του είχε αποστείλει πολλές με εpωτικό περιεχόμενο κι άλλες με όμοιο περιεχόμενο που τις τράβηξαν όταν ήταν μαζί.
Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ