-

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ζητά 255.000 ευρώ από τον Αλέξη Κούγια για ηθική βλάβη: «Για γέλια» απαντά ο ποινικολόγος

Ό,τι δεν λύνεται διαπροσωπικά, λύνεται στις δικαστικές αίθουσες και εκεί φαίνεται πως θα λύσουν τη μεταξύ τους κόντρα ο Σπύρος Μπιμπίλας με τον Αλέξη Κούγια. Όλα ξεκίνησαν πέρυσι τον χειμώνα, όταν ο γνωστός ποινικολόγος είχε αναφερθεί στον ηθοποιό λέγοντάς τον, μεταξύ άλλων, «ιέρεια του MeToo», αναφερόμενος στις υποθέσεις των Φιλιππίδη και Λιγνάδη.

Τώρα, η εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρει πως ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη, ζητώντας 255.000 ευρώ από τον Αλέξη Κούγια, κατηγορώντας για ηθική βλάβη. Πιο συγκεκριμένα, η αγωγή του Σπύρου Μπιμπίλα αναφέρεται στις συγκεκριμένες φράσεις κατά του προσώπου του από τον κ.Κούγια:

«αμόρφωτε καραγκιόζη», το οποίο είχε αναφερθεί από τον ποινικολόγο στον κ. Μπιμπίλα έξω από μια από τις συνεδριάσεις κατά την περίοδο που εκδικάζονταν οι υποθέσεις Λιγνάδη – Φιλιππίδη.
«ιέρεια του MeToo», φράση που είχε αναφερθεί στην εκπομπή «Το Πρωινό».
«έχει υποστεί λοβοτομή και έχει αχρηστεύσει τον εγκέφαλό του», που είχε αναφερθεί προς το πρόσωπο του κ. Μπιμπίλα, σύμφωνα με την εκπομπή.
Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η εκπομπή με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, προκειμένου να σχολιάσει την αγωγή που δέχτηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε:

«Για σοβαρά πράγματα να μιλάμε. Είναι μία αγωγή που ανακάλυψαν, γιατί τον λέω Μπίμπιλα και γιατί μια φορά, όταν περνούσε εκεί στη δίκη του Λιγνάδη, τον είπα καραγκιόζη, και θέλει 255 χιλιάδες ευρώ και κάτι ψιλά.

Ξέρετε πόσες αγωγές έχω δεχτεί από πρόσωπα, που θεωρούν ότι μπορούν να κερδίσουν από εμένα έστω ένα πενηνταράκι; Πάνω από 1000 στην προσωπική μου διαδρομή, είτε ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είτε σε κάποιες δίκες. Για γέλια, για γέλια».

 

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ