-

Στάθης Σχίζας: Έχω τατουάζ της Αλεξάνδρας, αλλά η Αλεξάνδρα έχει του πρώην της

20
gossip

Η αγάπη μεταξύ του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έχει σβήσει πριν από το καλοκαίρι, αλλά το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να απαντά σε ερωτήσεις από τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον χωρισμό τους και την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους.

Ο Στάθης Σχίζας, επιχειρηματίας, μιλάει πιο ευθέως για την πρώην σύντροφό του και πρόσφατα αναφέρθηκε στο τατουάζ που είχε κάνει με το όνομά της όταν ήταν ακόμα μαζί.

Ακολούθησε μια παρεξήγηση σχετικά με το αν η Αλεξάνδρα είχε κάνει κάτι παρόμοιο για τον Στάθη. Ο Σχίζας, σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Γειά Σου” και προβλήθηκαν το Σάββατο 30/12, διευκρίνισε ότι η Παναγιώταρου έχει τατουάζ με το όνομα του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, όπως και εκείνος με το δικό της.

Η πρόσφατη δήλωση του Στάθη Σχίζα για το τατουάζ είναι η εξής: “Ας τα ξεκαθαρίσουμε γιατί πράγματι υπήρξε παρεξήγηση. Εγώ έχω τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας, αλλά η Αλεξάνδρα δεν έχει το δικό μου. Ο Αριστομένης και η Αλεξάνδρα έχουν το ίδιο τατουάζ. Δεν ξέρω γιατί αυτό παρερμηνεύτηκε από τις εκπομπές. Δεν έχω παρατηρήσει τι έχει κάνει με τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Νομίζω ότι τις έχει διαγράψει. Και εγώ τις έχω διαγράψει. Νομίζω ότι όταν μπλοκάρεσαι, γίνεται αυτό. Τότε μπλοκαριστήκαμε, τώρα δεν μας ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, αλλά είμαστε καλά”, δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ