-

Στέλιος Ρόκκος: η τελευταία ανάρτηση του αδελφού του Νίκου πριν την τραγωδία στη Λήμνο

Επικαιρότητα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος αντιμετωπίζει σκληρές στιγμές, καθώς ανακοινώθηκε ο θάνατος του αδελφού του, Νίκου Ρόκκου. Ο Νίκος, ο οποίος ήταν επαγγελματίας ψαράς, βρέθηκε νεκρός μετά από πνιγμό σε παραθαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ρόκκος ξεκίνησε το πρωί για ψάρεμα, χωρίς όμως να επιστρέψει ή να δώσει ενδείξεις ζωής για αρκετές ώρες. Η ανησυχία της οικογένειας οδήγησε στην ειδοποίηση του λιμεναρχείου.

Το απόγευμα, άνδρες του λιμενικού σώματος εντόπισαν την βάρκα του Νίκου, τον εξοπλισμό του, καθώς και προσωπικά αντικείμενα. Η έρευνα επεκτάθηκε με τη συμμετοχή δυτών.

Ο Νίκος είχε δημοσιεύσει την τελευταία του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα την Δευτέρα 18/12, ανεβάζοντας φωτογραφίες της βάρκας του, με τη λεζάντα «Έτοιμος».

Ο Στέλιος Ρόκκος έχασε αιφνίδια και τον άλλο του αδελφό τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 50 ετών. Η οικογένεια Ρόκκου διατηρούσε μια ισχυρή σχέση με τη θάλασσα και το ψάρεμα, ένα πάθος που μεταδόθηκε και στα αδέλφια από τον πατέρα τους, Δημήτρη.

Ο Στέλιος έχει εκφράσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό του για το ψάρεμα. «Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς. Μας μετέδωσε αυτή την αγάπη και εμείς, με τον Νίκο, συχνά πήγαιναμε μαζί του», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Σε βίντεο που γύρισαν για την ιστοσελίδα boatfishing.gr, οι δύο αδελφοί καταγράφουν τις στιγμές τους στη θάλασσα, μοιράζοντας με το κοινό την εμπειρία τους στην Λήμνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ